Ucenicia la locul de muncă – seminar pentru sprijinirea agenţilor economici din judetul Valcea

Ucenicia la locul de muncă – seminar pentru sprijinirea agenţilor economici din judetul Valcea

Un seminar privind ucenicia la locul de muncă, dar si beneficiile aduse angajatorilor care apeleaza la astfel de metode de recrutere si fideliazare a personalului angajat fost organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

Criza personalului calificat din mai multe domenii ii determina pe angajatori sa apeleze la astfel de forme de pregatire, foarte utile si cu beneficii pe termen mediu si lung.

Seminarul “Ucenicia la locul de muncă – beneficii financiare destinate angajatorilor şi modalitatea eficientă de recrutare şi fidelizare a personalului” a avut ca scop sprijinirea agenţilor economici din judetul Valcea în selectarea şi recrutarea de persona, în special prin încadrarea de ucenici şi finanţarea acestor măsuri pe o perioadă de maxim 3 ani.

La acest seminar au fost invitaţi reprezentanţii patronatelor şi angajatori din judeţul Vâlcea, care se afla in cautarea de personal.

Pe lângă tema principală a seminarului s-a luat în discuţie şi celelalte măsuri de stimulare financiară a angajatorilor care încadrează în muncă persoane aflate în evidenţele AJOFM Vâlcea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.