Un recent sondaj de opinie realizat de CURS demonstreaza opinia romanilor, si anume ca tara se indreapta catre un blocaj dezastros. Potrivit sociologilor de la CURS, 70% dintre români consideră că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită.

Nu mai puţin de 72% dintre cei chestionati consideră că România se îndreaptă într-o direcţie greşită. Doar 16% cred că România merge într-o direcţie bună. Faţă de sondajul de la începutul lunii mai, ambele valori au scăzut (74-20), însă a crescut puternic procentul celor indecişi, de la 6% la 12%, se mai arata in datele sondajului CURS.

Românii sunt cei mai mulţi de profesori (59%) şi medici (58%). În privinţa politicilor publice, situaţia nu arată deloc bine pentru Guvern. Doar 19% dintre români se declară mulţumiţi de politica guvernului în domeniul educaţiei, doar 10% aprobă modul în care se cheltuiesc banii de cîgtre Casa de Asigurări de Sănătate, 22% sunt mulţumiţi de economia României şi doar 6% sunt mulţumiţi de politica guvernului în domeniul sănătăţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here