Şoferul maşinii cu numărul M..EPSD a rămas fără permis si fara plăcuţele de înmatriculare personalizate

Şoferul maşinii cu numărul M..EPSD a rămas fără permis si fara plăcuţele de înmatriculare personalizate

Propietarul autoturismului cu numărul M…EPSD, care a devenit vedeta in ultima perioada,  a fost oprit de un echipaj de poliţie în dimineaţa zilei de luni, care i-a suspendat permisul şi i-a ridicat plăcuţele de înmatriculare, scrie mediafax.

Posesorul autoturismului acuza politistii de abuz si spune ca Ambasada Suediei a precizat că acestea sunt valide în toate ţările UE.

„După spusele lor, mi-au luat plăcuţele pentru că numerele nu sunt valabile, niciunul dintre ele. Vineri mi-au spus că sunt valabile, astăzi nu sunt valabile şi permisul de conducere au spus că se suspendă. Aşa e legea. Pentru că aşa ştie în lege, pentru că am circulat cu un autovehicul neînmatriculat. (…) Am şi foaie de la Registrul suedez că se poate cirucla în Europa. Am sunat şi la Ambasadă că a mai fost o tentativă pe 18, mi-a spus că am voie să circul cu maşina. Am de gând să-mi iau permisul înapoi, să îmi iau plăcuţele înapoi.

Mi se pare un abuz. Eu cred că am fost urmărit. Cu o seară înainte era o motocicletă de poliţie şi făcea ture în jurul blocului meu. Eu stau în Balta Albă, pe 1 Decembrie m-au oprit dimineaţă. Au venit direct, să dau jos plăcuţele. Ei au venit cu scop, nu au stat să verifice plăcuţele, nimic. Pur şi simplu au luat actele şi mi-au spus să scot plăcuţele. Nu am vrut şi le-au scos ei, i-am şi filmat”, a declarat Răzvan Ştefănescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.