sanitasCa răspuns la nepăsarea guvernanților şi în conformitate cu Hotărârea Consilului Naţional al Federaţiei Sanitas din România, în data de 20 aprilie a.c. în intervalul orar 11.00 – 13.00, toate organizaţiile judeţene SANITAS şi cei de la sindicatele bugetare din cadrul CNSLR- Frăţia vor organiza acţiuni specifice la prefecturile judeţene, anunta Federatia.

Peste 200 de sindicalişti din cadrul Sanitas Gorj vor picheta Instituţia Prefectului miercuri, între orele 11.00-13.00. Actiuni de protest se anunta si in judetele  Dolj, Olt si Mehedinti. Sindicalistii spun că sectorul sanitar este lăsat să se zbată între lipsa dotărilor şi cea a  personalului de specialitate,  insuficient pentru acest sistem atât de important, dar lăsat sau chiar încurajat în continuare să emigreze.

De asemenea, membrii Sanitas Bucureşti vor picheta miercuri, 20 apr. a.c., Parlamentul României, la intrarea dinspre Parcul Izvor, iar reprezentanţii sindicatului vor înainta autorităţilor o listă cu principalele disfuncţionalităţi ale sistemului sanitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here