Șef din Jandarmerie, reținut de procurori

Șef din Jandarmerie, reținut de procurori

Marian Corcodel, şeful bazei de Administrare şi Deservire a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a fost reţinut de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

 Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție din cadrul M.A.I. – I.G.P.R. -D.C.C.O. au efectuat, joi, 3 august, un număr de 12 percheziții imobiliare (din care 7 la sediile unor instituții publice) pe raza municipiului București și a județului Ilfov, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de camătă, delapidare și alte infracțiuni aflate în competența acestei unități de parchet.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2011 și până în prezent, mai multe persoane din cadrul Bazei de Administrare și Deservire a Jandarmeriei Române, au constituit un grup infracțional organizat, acordând cu împrumut, în mod repetat, diverse sume de bani unor debitori, percepând dobânzi considerabile și de asemenea și-au însușit fără drept bunuri și valori aparținând unității din cadrul căreia făceau parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.