Sedinta de partid in biserica! Preoți, primari și parlamentari, discutii despre referendumul pentru familie

0
sedinta, partid, biserica

Un primar din Prahova trebuie decorat cu cea mai mare  distincţie acordata de statul roman, acesta a reusit sa organizeze o intalnire politica in biserica. Primarul comunei Băneşti, Gheorghe Stoica, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că întâlnirea avut loc în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Băneşti, fiind o şedinţă în care s-a discutat despre referendumul privind modificarea Constituţiei.

Stoica a mai precizat că au fost prezenţi preoţi din mai multe localităţi, primari, dar şi oameni politici din mai multe partide.

“Au fost de la toate partidele politice. Iulian Dumitrescu de la PNL, Bogdan Toader de la PSD, senatorul PSD Savin (Emanoil Savin- n.r.), doamna Graţiela Gavrilescu (vicepremier – n.r.), protopopul de Câmpina şi toţi primarii şi preoţii din Protoieria Câmpina”, a declarat Stoica.

“A fost interesantă întâlnirea. A impresionat pe toţi pentru că a fost pentru prima dată când biserica este cu politicienii. E un semn bun. A fost ceva frumos şi constructiv”, a mai declarat primarul Gheorghe Stoica.

În cadrul întâlnirii preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a luat cuvântul şi a spus că „este o adunare atipică pentru ce se întâmplă în România”, deoarece au fost prezenţi la întâlnire reprezentanţi de la toate partidele politice, preoţi şi primari.

Sursa foto: cronicipebune.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here