Mi-am depus demisia la premierul României, ca gest de normalitate, pentru că luni îmi voi prelua mandatul în Parlament. As mai fi putut rămâne maxim 15 zile, dar nu mi s-a părut normal sa încasez doua salarii si nici sa ocup doua demnități incompatibile, fie si pentru o scurta perioada, sustine Sebastian Burduja.

”Sunt onorat sa incep de luni mandatul de deputat in Parlamentul României, din partea Partidului Național Liberal. Am primit astazi certificatul constatator de la Biroul Electoral al Circumscripției 42 – Bucuresti, în care am fost ales. Mulțumesc din suflet tuturor bucureștenilor care mi-au acordat votul și încrederea. Nu vă voi dezamăgi.

Poziția de deputat in Parlamentul României este incompatibila cu poziția mea actuala de secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice. Astfel, mi-am depus demisia la premierul României, ca gest de normalitate, pentru că luni îmi voi prelua mandatul în Parlament. As mai fi putut rămâne maxim 15 zile, dar nu mi s-a părut normal sa încasez doua salarii si nici sa ocup doua demnități incompatibile, fie si pentru o scurta perioada.

A fost un an extrem de interesant, pentru care voi rămâne întotdeauna mândru si recunoscator. Sunt, de asemenea, onorat că am făcut parte din acest Guvern și le mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, și Ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu, pentru încredere și pentru tot ce am construit împreună, alături de oamenii extraordinari din minister și din guvern”, a scris Burduja, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here