Deputatul AUR Ringo Damureanu a declarat, joi, in conferinta de presa, ca Romania se afla pe fundul prapastiei, iar vizita FMI anunta acest dezastru.

”Suntem la un pas de dezastru – FMI vine, din nou, in Romania. Asa cum stim, vizitele acestor domni prevestesc niste situatii dificile, de altfel situatia Romaniei nu este una roz, datoriile Romaniei depasesc jumatate din PIB, avem peste 160 de miliarde de euro datorie externa, un prag record, la el au concurat guvernele Citu, Orban, Ciuca si Ciolacu.

Cunoastem foarte bine declaratiile celor aflati la putere, si anume, ca suntem pe fundul prapastiei. Iata unde s-a ajuns cu o astfel de guvernare, numai un singur gest, o singura achizitie  – cea din pandemie, legata de vaccinuri, a insemnat 1 miliard de euro pierduti. Jaful national a dus la aceasta situatie. Daca in 2024 romanii nu se vor trezi si nu vor alege singura forta patriotica: AUR, din 2025 va guverna FMI. Asa cum bine va amintiti din perioada 2010, au mai facut asta: taieri de pensii, de salarii. ”, a declarat Deputatul AUR Ringo Damureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.