craiova, autobuze

Patru rute ale transportului public din Craiova se vor extinde si vor acoperi si alte zone ale municipiului, anunta RAT Craiova.

Vă reamintim că, începând de astăzi, 𝟭𝟴.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟯, patru rute ale transportului public sunt extinse pentru a acoperi anumite zone ale municipiului Craiova conform cerințelor și nevoilor locuitorilor.

Acestea vor fi modificate astfel:
– 𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝟭 va acoperi și cartierul Romanești, fiind înființate noi stații – Bucura și Fântâna Popova, unde va fi noul capăt de linie. 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 de la Gară și respectiv de la Fântâna Popova va fi la ora 𝟱:𝟯𝟬, iar 𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 la 𝟮𝟭:𝟯𝟬 din fiecare capăt de linie. Pe acest trasesu, autobuzele vor circula cu o frecvență aproximativă de 𝟲 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲, care poate diferi în funcție de condițiile din trafic și orele de vârf.

– 𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝟱𝗯 va fi prelungit în cartierul Veterani, fiind înființate noi stații – Infanteriei, Vânătorii de Munte 1 și 2 și Artileriei. 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 din Cartierul Veteranilor va fi la ora 𝟲:𝟯𝟬, iar de la Piața Centrală la ora 𝟳:𝟬𝟬, circulând la o frecvență de 30 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲. 𝗨𝗹𝘁𝗶𝗺𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 din Cartierul Veteranilor va fi la 𝟮𝟬:𝟯𝟬, iar de la Piața Centrală la 𝟮𝟭:𝟬𝟬.

– 𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝟮𝟬 va continua de la Parcului Tineretului, urmând să meargă până în parcarea WaterPark Craiova, unde va avea capăt de linie. 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 de la Gară și respectiv de la Parcul Parcul Tineretului va fi la ora 𝟲:𝟬𝟬, iar 𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 de la Gară va fi la 𝟮𝟬:𝟬𝟬 și de la Parcul Tineretului la 𝟮𝟬:𝟯𝟬. Pe acest trasesu, autobuzele vor circula cu o frecvență de 𝟯𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 la orele de vârf și respectiv la 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 în restul zilei.

– 𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝟮𝟯𝗯 va acoperi cartierul Bariera Vâlcii, fiind înființate mai multe stații pe bulevardul Carpenului, până la intersecția cu strada Gârlești. Prima plecare din strada Carpenului va fi 𝟲:𝟯𝟬, iar de la Piața Centrală va fi 𝟳:𝟬𝟬, iar ultimele ore de plecare vor fi 𝟮𝟬:𝟯𝟬 din strada Carpenului și respectiv 𝟮𝟭:𝟬𝟬 de la Piața Centrală. Se va circula cu o frecvență de 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲, cu plecare la fix de la Piața Centrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.