Purtătoarea de cuvânt a Partidului Ecologist Român, Magdalena Bistriceanu, si-a anuntat demisia din PER, aceasta sustine ca nu poate fi colegă cu personaje precum Serban Nicola, Radulescu sau  Plesoianu.

”Azi am decis să demisionez din Partidul Ecologist Român și, totodată, din funcția de purtător de cuvânt si vicepreședinte al partidului.

Motivul?! Nu pot fi colegă cu personaje pe care le-am blamat ani de zile și care au călcat în picioare Justiția. Decizia vine ca urmare a faptului că nu mă regăsesc în noua structură a partidului și nu-mi pot asuma mesajele livrate cetățenilor. Întodeauna am fost fermă, mi-am asumat toate acțiunile, și nu m-am cramponat de funcții. Consider că este de bun simț față de toți cei care, de-a lungul timpului, m-au susținut să fac acest pas.
Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încredere și m-au votat. Nu în ultimul rând țin să mulțumesc echipei din campania de la Alegerile locale.

P.S: Am satisfacția că am avut mai multe voturi ca Ilan Laufer, Alex Coiță, Bogdan Stanoievici, Radu Moraru și asta datorită vouă. Rezultatul obținut la Capitală mă onorează și știu că am făcut tot ce a depins de mine pentru asta.
Ținem aproape”, scrie Magdalena Bistriceanu pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here