Proiectul de lege inițiat de  Liviu Dragnea prin care vor fi eliminate 102 de taxe nefiscale  a fost adoptat marți, 25 octombrie 2016, de Camera Deputaților.

Începând cu data de 1 ianuarie 2017, cetățenii vor scăpa de timbrul de mediu pentru autovehicule, de o serie de taxe la registrul comerțului, taxe consulare și de cetățenie, taxa radio-TV –fără a afecta în vreun fel buna funcționare a celor două instituții media-taxe pentru cazierul fiscal, pentru modificarea sau pierderea actelor, tarifele percepute de Casa Națională de Pensii și multe alte taxe dovedite a fi prea puțin utile pentru societatea românească, de cele mai multe ori cuantumul acestora fiind mai mic decât cheltuielile pe care le face statul pentru a le încasa.
Eliminarea acestor taxe începând de la începutul anului viitor este esențială pentru ca modificarea să fie inclusă în bugetul pentru anul viitor. Legea inițiată de președintele PSD Liviu Dragnea aduce o reală debirocratizare a României și este o expresie a respectului pe care social-democrații îl au față de cetățenii acestei țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here