Primăria Craiova: Precizari referitor la informația vehiculată în mass-media cu privire la asfaltarea cvartalului din jurul blocului S50 din cartierul 1 Ma

0

Referitor la informația vehiculată în mass-media cu privire la asfaltarea cvartalului din jurul blocului S50 din cartierul 1 Mai, Primăria Municipiului Craiova aduce următoarele lămuriri:

În zona menționată se executau lucrări de pregătire (curățire și amorsare) în vederea așternerii asfaltului sau mixturii asfaltice, lucrare ce nu a fost executată până în momentul în care autovehiculele au fost mutate din parcare.
Imediat ce a fost semnalată problema, s-a luat măsura relocării autovehiculelor și continuarea, în paralel, a lucrărilor acolo unde acest lucru a fost permis. Situația a fost rezolvată în cel mai scurt timp, astfel că marți, 03 aprilie, ora 13.00, lucrările au continuat fără probleme.

Specificăm faptul că amplasarea mașinilor în acel perimetru s-a făcut fără respectarea indicatoarelor de șantier în lucru, șantier care fusese anunțat anterior și deschis în urmă cu două zile.

Primăria Municipiului Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here