Președintele Klaus Iohannis vse intalneste marți, la Cotroceni cu reprezentantii grupului italian de energie și utilități Enel, condusă de CEO-ul acestuia, Francesco Starace. Reprezentanții Enel vor avea o întâlnire de lucru și cu premierul Florin Cîțu, la Palatul Victoria.

Premierul Florin Cîțu are programată o întrevedere cu reprezentanții ENEL, marți, la Palatul Victoria. Ulterior, la Cotroceni, președintele Klaus Iohannis se va întâlni și el cu o delegație a companiei, delegație condusă de Francesco Starace, CEO Enel Group.

Întrevederea dintre prim-ministrul Florin Cîțu și reprezentanții ENEL începe la ora 10:45, conform programului transmis de Guvern. O delegație a companiei se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis de la ora 12, a precizat Administrația Prezidențială.

Vizita în România a conducerii ENEL are loc într-o perioadă de scumpiri ale energiei şi gazelor pe pieţele angro de profil, cu perspectiva unor majorări substanţiale de tarife de furnizare pentru consumatorii finali la iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here