Presedintele Ford Romania a verificat lucrarile la drumul expres Craiova – Pitești

0

Cu cateva zile inainte de alegerile europarlamentare, conducerea de atunci a PSD in frunte cu Liviu Dragnea, anuntau demararea lucrarilor la drumul-expres Craiova-Piteşti. Au fost duse cateva utilaje si, ca totul sa para real, politicienii au puse cateva borduri, vreo sase la numar. Presa si nu numai a relatat despre acest demers ca fiind unul pur electoral. La aceasta concluzie a ajuns si presedintele Ford Romania, Ian Pearson, care, intr-o postare pe un cont de socializare critica dur atitudinea politicienilor romani.

In toamna anului trecut, mai exact in luna noiembrie, reprezentantii Ford Romania anunta ca isi retrag toate investitiile din Romania daca Guvernul nu construieste drumul-expres Craiova-Piteşti.

”După ce am petrecut aproape o oră încercând să traversez Balşul, săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul făcut pe noul drum expres Craiova – Pitești. În special progresul pe șoseaua de centură a Balşului. Lucrările la drumul tehnologic au început pe data de 22 mai. Atunci s-a declarat că drumul de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate observa din fotografiile pe care le-am făcut ieri (n.r – sâmbătă, 29 iunie), nu s-au făcut progrese importante de la începerea lucrărilor.

Nu este vital doar pentru oamenii și afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp. Este necesar pentru toți românii care au nevoie să folosească acest drum din zona de sud! Voi continua să monitorizez progresul. Sper că vor fi realizate angajamentele care au fost făcute“, a scris Ian Pearson pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here