Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj după atacul de ieri seară, de la Strasbourg. Ponta spunea ca o legislatie cat mai restrictiva privind regimul armelor si munitiilor este esentiala.”  Vreau sa imi exprim solidaritatea cu victimele si familiile acestora, cu poporul francez afectat inca o data de cosmarul violentei.

Ma bucur foarte mult ca niciunul dintre romanii aflati la Strasbourg nu a avut de suferit .

Am sustinut si voi sustine intotdeauna o legislatie cat mai restrictiva privind regimul armelor si munitiilor / in egala masura sustin institutiile statului care au ca atributii prevenirea si contracararea unor acte de terorism si violenta extrema ( politicienii care sustin campanii publice si de presa contra serviciilor de informatii si de protectie sunt doar niste egoisti iresponsabili ) / Romania este si trebuie sa ramana o tara sigura !

Ps – Multumesc tuturor celor care au fost ingrijorati pentru Daciana si Irina ( care sunt la Strasbourg si care vizitau Targul de Craciun ca multi alti romani) – din fericire, dincolo de sperietura si probleme inerente masurilor de securitate, si ele si toti prietenii lor sunt in siguranta/ le astept acasa dupa aceasta experienta atat de negativa!”, a scris Ponta pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here