Ponta: In Aprilie 2012 Guvernul “Ungureanu” chiar a dat bani la primari inainte de motiunea de cenzura – si tot a picat! Curat murdar Coana Viorico!

0

Fostul premier Victor Ponta spune ca, dupa motiunea de cenzura de joi, guvernul este demis conform Constitutiei Romaniei, nu mai poate adopta nicio ordonanta de urgenta – deci nici ordonanta de rectificare prin care sa dea bani celor care nu au votat motiunea.

”SPUTNIK a gasit solutia sa o salveze pe Dancila ( nu, nu sa fuga in exil in Rusia, alta solutie- sedinta de guvern vineri ca sa adopte rectificarea bugetara si sa dea bani celor care nu au votat motiunea ! Curat murdar Coana Viorico!

Totusi, pentru cei care nu se iau dupa Viorica, Fifi si Sputnik :

1. In Aprilie 2012 Guvernul “Ungureanu” chiar a dat bani la primari inainte de motiunea de cenzura – si tot a picat

2. Toti primarii si parlamentarii PSD au fost dusi in aceste zile la Dancila si la Valcov si au primit ….. promisiuni de bani ! Dupa care au aflat de la Ministerul de Finante adevarul : ca nu sunt bani, si ca dupa motiune mai discuta

3. Dupa adoptarea motiunii de cenzura joi guvernul este demis, si conform Constitutiei Romaniei, NU mai poate adopta nicio ordonanta de urgenta – deci nici ordonanta de rectificare ( Sputnik o invata pe Dancila ca in Rusia se poate – ghinionul Vioricai ca nu e insa Prim Ministru acolo)

4. Un Guvern serios si responsabil adopta rectificarea bugetara in sedinta normala de miercuri / o gasca de infractori incompetenti condusi de o marioneta amana un act atat de important pentru functionarea institutiilor statului incercand sa foloseasca banii publici ca spaga pentru parlamentari

Joi scapam de Vio si de Fifi / este insa esential sa punem in locul lor un guvern profesionist si Pro romani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here