Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 18.06.2018, la ora 00.28, în localitatea Râmnicu Vâlcea, pe faleza Olăneşti pentru salvarea unei persoane căzute de pe digul râului. Persoana în cauză, un bărbat în vârstă de aproximativ 45-50 de ani, a primit îngrijiri medicale preliminare de la echipajul SMURD sosit la faţa locului, după care a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Vâlcea, pentru îngrijiri suplimentare.

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 12 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit în localităţile: Băile Govora, Brezoi, Lădeşti, Stoeneşti, Călimăneşti, Mălaia, Stăneşti, Grădiştea, Băbeni, Alunu, şi Râmnicu Vîlcea pentru: dureri costale, multiple leziuni în urma unui accident rutier, dureri toracice, un accident vascular cerebral, dureri lombare, dureri la membrele inferioare şi superioare, un traumatism cranian, şi hipertensiune arterială.

După acordarea primului ajutor calificat, pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here