Anexa 1Viceprimarul Anghel Gheorghe, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Terpezița la alegerile locale din data de 09.06.2024, a depus o contestație la Biroulanexa 2 (1) Electoral de Circumscripție Terpezița, având în vedere existența unor suspiciuni de fraudă în procesul electoral pentru alegerea Primarului și a Consiliului Local.

Conform proceselor verbale, care au consemnat rezultatele alegerilor, pe listele electorale permanente sunt înscriși 710 alegători. S-au prezentat la vot 752 de alegători, fiind exprimate 640 de voturi valabile și 18 voturi au fost anulate. În plus, s-a consemnat că s-au primit 704 buletine de vot, dintre care 46 au fost anulate pentru că nu au fost folosite.

Așadar, s-au prezentat 752 de alegători și au fost distribuite doar 704 buletine de vot. Practic, conform Procesului Verbal, nu toți alegătorii care s-au prezentat la vot au primit buletine de vot.Anexa 3 (1)

  1. Mai mult decât atât, în acest document s-a menționat că s-au exprimat 640 de voturi valabile plus încă 18 anulate. În condițiile în care s-au prezentat 752 de alegători, după cum menționează Procesul Verbal, lipsesc 94 de voturi.Anexa 4

PNL Terpezița cere analizarea acestei situații și luarea măsurilor necesare.

 

 

Birou de presă al PNL Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.