Un demers umanitar a fost lansat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt, demers ce are la baza strangerea de ajutoare pentru populația din județele afectate de inundații.

Instituţia Prefectului – Judeţul Olt, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt, organizează o campaniei de strângere de ajutoare umanitare pentru populația din județele afectate de inundații.

Campania va fi deschisă în perioada 9 – 18 iulie 2018, între orele 08.00 – 18.00. Donațiile pot fi făcute la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt, din strada Aleea Viorelelor nr. 2 din municipiul Slatina.

Bilantul inundatiilor

MAI a prezentat un bilanț al operațiunilor din zonele afectate de inundațiile provocate de ploi. 99 de localități din 19 județe au fost afectate.

Patru persoane au murit, iar peste 250 de case au distruse aproape în totalitate de inundațiile produse în ultimele zile în aproape toată țara.

De asemenea, cinci tronsoane de drumuri naţionale din judeţele Covasna, Harghita, Neamţ, Suceava şi Vâlcea mai sunt blocate luni dimineaţă din cauza inundaţiilor. Traficul feroviar este afectat în judeţele Braşov, Teleorman şi Vâlcea.

Traficul este întrerupt pe 10 drumuri judeţene din Bacău, Covasna, Galaţi, Iaşi şi Suceava şi îngreunată pe 5 drumuri din Covasna, Prahova şi Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here