Vremea va deveni din ce în ce mai rece în perioada următoare, iar din 18 noiembrie e posibil sa avem precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, aunta ANM.

Potrivit meteorologilor, Probabilitatea pentru precipitații pe arii mai extinse și posibil însemnate cantitativ va crește după 18 noiembrie

În 13 noiembrie, vremea se va răci accentuat, astfel că media regională a maximelor va scădea spre 10 grade. După o ușoară încălzire în ziua de miercuri 14 noiembrie, când în medie se vor înregistra maxime de 14…15 grade, tendința până la finalul celor două săptămâni va fi de răcire.

Astfel, după 19 noiembrie, vremea va deveni rece, cu valori termice diurne în jur de 4 grade. Temperaturile minime se vor situa peste mediile multianuale în primele 4 zile ale intervalului, când media acestora va fi de 4…6 grade.

Din 16 noiembrie nopțile vor fi tot mai reci, media minimelor urmând să ajungă la finalul perioadei la valori în jur de -3 grade. Probabilitatea pentru precipitații pe arii mai extinse și posibil însemnate cantitativ va crește după 18 noiembrie. În restul perioadei, doar izolat și trecător vor fi ploi slabe sau
burniță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here