Premierul Nicolae Ciuca a afirmat, miercuri, ca Guvernul continua să protejăm românii de creșterile de prețuri – așa cum ne-am asumat în pachetul Sprijin pentru România. Una din masuri se refera la prelungirea, până la finalul anului, a Programul IMM Invest Plus, pentru a sprijini antreprenorii care se confruntă cu un deficit de lichidităţi.
”Continuăm să protejăm românii de creșterile de prețuri – așa cum ne-am asumat în pachetul Sprijin pentru România – și să luăm măsuri care stimulează economia.
În ședința de Guvern de astăzi, am adoptat mai multe proiecte importante. Unul dintre acestea este amânarea ratelor bancare pentru o perioadă de 9 luni. De amânare pot beneficia atât persoanele fizice, cât și companiile care întâmpină dificultăți cauzate de creșterea prețurilor și de inflație.
Prelungim până la sfârșitul anului Programul IMM Invest Plus, pentru a sprijini antreprenorii care se confruntă cu un deficit de lichidităţi.
Am adoptat totodată un set de măsuri care vizează jaloanele și țintele din PNRR. Este un efort instituțional care trebuie continuat, pentru a obține rezultatele pe care ni le-am propus, cu beneficii concrete pentru români.”

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.