Nicolae Ciucă, propunerea de premier susținută de PNL, a declarat vineri după-amiază, ca nu există absolut niciun fel de discuţie ca vreuna dintre formaţiuni să iasă din coaliţie.

”Mai avem de ajustat cateva elemente la capitolul Justitie si am demarat negocierile pe ministere. In momentul acesta, fiecare dintre noi am convenit sa luam o pauza. Vom continua discutiile, urmand ca in aceasta dupa -amiaza sau maine dimineata, in functie de cum stabilesc liderii de partide, sa reluam negocierile. Sunt tehnici de negociere si fiecare dintre partide isi negociaza obiectivele. Fiecare minister este foarte important şi nu există absolut niciun fel de discuţie ca vreuna dintre formaţiuni să iasă din coaliţie”, a afirmat Nicolae Ciuca.

Intrebat ca cei de la PSD au anuntat ca fara UDMR nu intra in aceasta formula de guvernare, Nicolae Ciuca a spus ca nici PNL nu intra fara PSD, UDMR si Minoritati.

”Nici noi nu vrem sa intram in coalitia de guvernare fara PSD, UDMR si Minoritati. Vom gasi solutii si vom debloca aceasta situatie. In acest moment se poarta negocieri urmand ca, in functie de deciziile care vor fi luate la nivelul fiecarei formatiuni politice, sa ne intoarcem la masa negocierilor si sa gasim solutii”, a declarat Nicolae Ciuca.

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.