Premierul desemnat Nicolae Ciucă a susținut, joi, în plen ul Parlamentului, la votul de învestire a Guvernului PNL-PSD, UDMR, că prin programul de guvernare propus, aratam ca punem pe primul loc interesele romanilor si ne angajam sa garantam reusita pe mai multe directii de actiune.

”Eu, alaturi de toti ministrii din acest Guvern, ne angajam sa facem tot ce depinde de noi, pentru ca situatia economica, sociala si sanitara a Romaniei sa se imbunatateasca. Am vazut ca au fost persoane care s-au aratat surprinse de alaturarea partidelor care compun astazi coalitia de guvernare. Consider ca au fost mai preucupate sa caute motivele care ne despart, decat motivele care ne apropie. Noi, cei care suntem azi in fata dumneavoastra pentru a va cere votul de incredre, am trecut peste acele lucruri care ne separa si am gasit lucruri care ne unesc.

Am inteles ca, mai presus de orice orgoliu si orice adversitate politica se afla interesul romanilor. Pandemia ne-a invatat un lucru: acela ca timpul este pretios. Suntem determinati sa ducem acest program la indeplinire si sa punem capat situatie tensionate pe care tara noastra o parcurge. In timp ce asistam, zi de zi, la discursuri acide, noi am inteles sa venim in fata dumneavoastra cu un program de guvernare sustenabil, care sa ofere Romaniei garantia ca lucrurile vor intra in normal si ca vom avea stabilitate. Prin programul de guvernare propus, aratam ca punem pe primul loc interesele romanilor si ne angajam sa garantam reusita pe mai multe directii de actiune”, a declarat premierul desemnat Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here