Presedintele PNL, Nicolae Ciucă, susține că masurile fiscale nu trebuie aplicate otova, ci să vedem care ar fi consecințele.

”Cei care aduc bani la bugetul de stat sunt cei din mediul de afaceri. Am discutat cu domnul minstru Boloș care sunt cele mai bune măsuri pentru a elimina evaziunea fiscală. Avem nevoie în situații de criză să sprijinim economia, să sprijinim mediul privat pentru a nu încetini economia. Am avut întâlniri cu mediul de afaceri. Este nevoie de o coordonare cu mediul de afaceri, astfel încât să venim cu acele măsuri care sunt suportabile. Trebuie să venim cu acele măsuri care sunt suportabile pentru noi toți”, a spus Nicolae Ciucă, citat de www.dcnews.ro.

”Este important ca măsurile să nu fie aplicate otova,  ci să vedem care ar fi consecințele. De asemenea, susținem partea de descentralizare. Avem nevoie ca, la nivelul Guvernului, să se faciliteze tot ceea ce înseamnă partea procedurală a activității instituțiilor centrale. La nivelul autorităților locale, unde avem instituții care, practic, se dedublează cu ceea ce există la nivel central să intre și să fucționeze în subordinea unităților locale”, a declarat Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.