„Participăm la un eveniment cu totul special, care marchează jubileul unei instituții cu un rol fundamental în buna funcționare a sistemului național de apărare, dar și un moment important pentru acest colectiv de veritabili profesioniști, oameni care construiesc, cu responsabilitate și discreție, prestigiul Armatei.

Sunt 50 de ani de când contribuiți în mod decisiv la conturarea și consolidarea rolului militar al României, o ascensiune la capătul căreia țara noastră se prezintă drept un stat puternic, un aliat respectat și un furnizor de securitate și de stabilitate, alături de partenerii săi internaționali.

Însemnătatea activității pe care o desfășurați a evoluat, de asemenea, și vă felicit pentru modul în care ați răspuns unor atribuții tot mai complexe, pentru faptul că ați știut să acționați ca un bun liant între Ministerul Apărării Naționale și comunitate, păstrând astfel la un nivel înalt încrederea de care se bucură instituția Armatei.
La ceas aniversar, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, vă rog să primiți expresia deplinei noastre considerații și a disponibilității pentru continuarea excelentei relații de colaborare și de susținere, alături de sincere urări de sănătate, putere de muncă și mult succes în misiunea de înaltă răspundere pe care o îndepliniți. La mulți ani!“

 

BIROUL DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here