microgranturi

Începând de luni, 25 octombrie 2021, ora 10.00, începe faza de înscriere propriu-zisă (Etapa 2) la Măsura 1, ediția a doua (2021), din cadrul schemei de ajutoare de stat COVID-19 pentru IMM, în care microîntreprinderile (SRL), persoanele fizice autorizate (PFA), întreprinderile individuale (II), cei care desfășoară profesii liberale și alți solicitanți pot cere microgranturi de capital de lucru de câte 2.000 de euro.

Aplicația de înscriere aferentă celei de-a doua sesiuni a Măsurii 1 de finanțare “Microgranturi” a devenit activă începând de astăzi, 25 octombrie 2021 ora 10.00, sistemul informatic permițând în prima oră de înscriere înregistrarea unui număr de 7402 aplicanți.

Reamintim că ministerul și agențiile regionale oferă consiliere prin intermediul sistemului de call-center disponibil cu 24 de stații active la numărul 0219059, precum și faptul că aplicația informatică de înscriere în cadrul sesiunii 2 aferente măsurii “Microgranturi” va rămane activă până în data de 23 noiembrie 2021, ora 20.00.

Documentația  privind procedura de implementarea a măsurii se regăsește pe linkul: http://economie.gov.ro/anunt-privind-procedura-de-implementare-a-sesiunii-a-2-a-pentru-masura-1-microgranturi, iar pe site-ul instituției este postat și un tutorial de înscriere care să faciliteze procesul de înscriere la adresa http://economie.gov.ro/tutorial-preinscriere-si-inscriere-pentru-sesiunea-a-doua-aferenta-masurii-1-microgranturi.

La ora postării prezentului anunț (ora 12.00) în aplicația electronica de înscriere figurează un număr de 10.005 de aplicanți, cu un buget total solicitat de 20.010.000 euro.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,

    Trebuie sa avem un cont deja deschis la una din bancile partenere grantului inainte de a aplica?

    Intreb pentru cazul in care nu avem cont la una din bancile partenere, se poate folosi contul deja existent (ex. ING) in documentele trimise pentru grant si sa deschidem un cont la una din bancile partenere atunci cand se va abroba grandul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here