marian jean marinescu

marian jean marinescuMunicipiul Craiova si judetul Dolj au nevoie de o administratie PNL, numai atunci se poate dezvolta economic acesta zona, a declarat eurodeputatul Marian-Jean Marinescu, duminica, intr-o conferinta de presa

”Sper ca cel care va fi candidat al nostru, pe lista PNL, la Primaria Craiova, sa fie candidat la primarie, sa castige primaria, nu sa castige altceva, pierzand primaria. Asta imi doresc eu, pe cineva care sa se bata pentru primarie, sa castige, nu sa foloseasca aceasta candidatura pentru o alta pozitie.

Daca va uitati in urma cu vreo doua zeci si ceva de ani, spuneam tot timpul, putere nu insemna numai la nivel central, putere insemna la nivel local. Si la nivel local! Administratia locala poate face foarte multe lucruri bune, daca vrea, si daca e capabila, ceea ce nu a fost cazul in judetul acesta si in orasul acesta.

Am avut bani la dispozitie, cu care puteam face ceva util pentru acest oras, sa dezvoltam zona. Cei care au fost nu au facut. Deschizi fereastra si te uiti afara, vezi ce s-a intamplat in ultimii 25 de ani, in acest oras. Nu va uitati ca s-a mai asfaltat o strada, acesta e activitate curenta, asta trebuie sa faca in mod normal, de aceea se duce la primarie: sa asfalteze strazi, sa colecteze gunoiul, sa aduca apa, acestea sunt lucruri curente. Noi, aici, vorbim de dezvoltare de oras, sa aduci economie, sa aduci investitori, firme, sa creezi locuri de munca pentru oameni, asta inseamna un primar. Repet, nu trebuie sa ne uitam in alta tara, suntem aici, in Romania, vedem in alt oras.

Si in judet la fel! Daca era o administratie judeteana adevarata, aveam spitalul judetean pana acum, cu tot felul de ministri prin guvern. Daca se interesau de oras, si primarul, si presedintele Consiliului Judetean se duceau la oamenii lor din guvern:ba, oamenii buni, faceti spital la Craiova, ca avem nevoie. Toata regiunea are nevoie. Si ce au facut? Mi-au spus mie la discutii: as face, dar nu pot sa spun cum. Aduci tu spitalul la Consiliul Judetean, ca dupaia il fac, dar nu pot sa spun cum.

Traim cu totii in acest oras, nu vreti sa fie cineva care doreste sa fac ceva, nu sa faca Facebook, comunicate de presa si tot felul de imagini. Nu, avem nevoie de cineva care sa faca lucruri cu adevarat”, a declarat Marian Jean Marinescu, intr-o conferinta de presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here