ionut stroe, pnl craiova

ionut stroe, pnl craiovaMinistrul Tineretului şi SportuluiIonuţ Stroe, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca PNL poate stopa aceasta criza politica generata de PSD.

”In mod normal, intr-o democratie sanatoasa, maine am avea un vot in Parlament care, practic, ar aduce acest obiectiv al organizarii alegerilor mult mai apropiat, pentru ca actualul Parlament a ajuns sa fie unul nefunctional. Nefunctional pentru ca nu produce nici un fel de majoritate parlamentara suficient de solida care sa sustina o guvernare. Rezumatul ultimilor trei ani, in Romania, din punct de vedere politic, PSD si-a sabotat propria guvernere timp de trei ani de zile, a schimbat trei guverne si a generat acest dezastru total.

PSD a sabotat guvernare Partidului National Liberal, in ultimele trei luni, in care, iata, incarcam sa regeneram problemele generate de ”Generatia Dragnea”, cum a spus si premierul. Si astazi, PSD saboteaza Parlamentul, pentru ca incearaca sa blocheze un proces democratic mai mult decat normal. Or de a investirii un nou Guvern, ori al declansarii alegerilor anticipate.

Din pacate, iata ca asistam la un mod jalnic al Partidului Social democrat  de blocaj, in ceia ce priveste actiunea institutionala in Romania. Blocaj pentru ca interesul lor politic primeaza. Fiecare zi cistigata de PSD reprezinta posibilitatea revenirii acolo unde isi doresc: la putere si la procentele pe care le aveau inainte.

Lucrul acesta nu se va intampla, mai mult ca nicio data, in aceasta tanara democratie romaneasca e nevoie de o resetare a zonei politice si de organizare a alegerilor aniticipate, care vor lamuri pe toata lumea. Sunt convins ca putem stopa aceasta situatie de criza prelungita, generata de PSD, ei nu vor veni maine in Parlament, ci vom putea ajunge acolo unde, marea majoritatea a populatiei acestei tari doreste”, a declarat ministrul Ionut Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here