marcel vela, mai, alegeri, vot

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că vor fi chemați la audieri în perioada următoare toti politiștii care au legături cu structurile infracționale, motiv pentru care în perioada următoare va avea loc „o curățenie” în cadrul MAI.

„Polițiștii care au legături, conexiuni cu rețele infracționale sunt în vizorul polițiștilor care își vor face datoria, în următoarea perioadă, la nivelul întregii țări. După Caraș-Severin, în zilele următoare, poate chiar de azi, și în alte județe, polițiștii care au legătură cu o rețea infracțională vor fi chemați la audieri”, a anunțat ministrul de Interne.

Potrivit ministrului, in perioada urmatoare  vor continua acţiunile de „curăţenie”, astfel încât Ministerul de Interne să fie apreciat de populaţie.

În urma percheziţiilor din Caraş-Severin, cinci suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar faţă de altul s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Printre cei 5 reținutIi se numara prefectul județului Caraş-Severin și șeful Serviciului Arme şi Muniţii din IPJ Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here