Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri, că proiectul de reformă al instituţiei pe care o conduce este finalizat şi mai trebuie doar promovat în Parlament, dar va fi promovat de viitorul Parlament.

“Proiectul de reformă este finalizat, trebuie doar promovat în Parlament. Nu l-am promovat până în acest moment, deoarece mi se pare corect să aşteptăm rezultatul alegerilor astfel încât noul Parlament să decidă cu responsabilitate şi celeritate ce se va întâmpla în viitor cu această instituţie de elită a României. Pentru a nu decide singuri, pentru a nu se imputa Guvernului că ia măsuri fără să consulte partenerii din zona Ministerului Afacerilor Interne. Am purces la un mare efort de a consulta toţi ataşaţii pe afaceri interne pe care-i are ministerul în ambasadele din întreaga lume, ataşaţii pe afaceri interne ai ambasadelor care sunt în Bucureşti, toate structurile din subordine, până la nivelul poliţiilor orăşeneşti.

Vreau sa multumesc Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a avut interventii medicale, interventii in situatii de urgenta, colegii ostri pompieri, chiar daca au fost biolnavi, sau unii dintre ei chiar ne-au parasit, trecand la cele vesnice, camarazi lor au ramas pe front, la datorie. In aceasta perioada, deloc usoara, MAI, cu sustinerea premierului Romaniei, si a celorlalti colegi, a reusit sa faca, intr-o perioada de criza economica si criza sanitara ceea ce n-au facut alti ministrii si alte guverne cand nu era nici criza economica si nici criza sanitara”, a declarat  Marcel  Vela

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here