MAI, precizari după scandalul de la casa familiei Luizei Melencu

0
53
Scandal, melencu, mai, politia

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, in urma cu putin timp, un comunicat de presă, în care vine cu precizări după scandalul de la casa familiei Luizei Melencu.

“Direcția Informare și Relații Publice a Ministerul Afacerilor Interne este abilitată să comunice următoarele:

Astăzi, 27 septembrie, Tribunalul București, Secția I Penală, la solicitarea DIICOT, a emis un mandat de aducere pe numele unei femei din județul Dolj.

În mandat, magistrații au dispus Poliției și Jandarmeriei să aducă la sediul DIICOT o persoană, inclusiv prin pătrunderea în domiciliul acesteia, pentru a fi ascultată într-o cauză penală și pentru prelevarea de probe biologice.

Având în vedere evoluția situației, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus Inspectorului General al Poliției Române să ia toate măsurile pentru a pune în aplicare dispoziția instanței, respectând legea, dar fără a leza drepturile persoanei pe numele căreia a fost emis mandatul de aducere.

De asemenea, conducerea MAI a dispus Inspectorului General al Poliției Române ca datele privind evoluția situației de fapt să fie comunicate public, în dinamică”, a transmis MAI.MAIscandal, casa, melencu, mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here