MAI: Nu a existat şi nu se are în vedere intenţia de a susţine ori elabora o iniţiativă legislativă în vederea modificării prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare

1

MAI face precizari cu privire la informatiile aparute in spatiul public privind modificarea varstei de pensionare pentru angajatii MAI. ”La nivelul Ministerului Afacerilor Interne nu a existat şi nu se are în vedere intenţia de a promova, susţine ori elabora o iniţiativă legislativă în vederea modificării prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare”,  sustin reprezentantii MAI.

”Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public privind modificarea condiţiilor de pensionare pentru angajaţii MAI, în contextul acoperirii deficitului de personal, facem următoarele precizări:

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne nu a existat, nu există şi nu se are în vedere intenţia de a promova, susţine ori elabora o iniţiativă legislativă în vederea modificării prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare ori a condiţiilor legate de vârstă pentru accesarea acestui drept.

Aceasta este poziţia oficială a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, asumată public şi susţinută inclusiv în cadrul declaraţiei de presă din data de 27 noiembrie 2020”. transmite MAI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here