Mafia imobiliara si disparitia Electroputere Craiova

0
cantina electroputere, paragina, ctraiova

Inca din aniui ’90 Electroputere Craiova si-a trasat viitorul sumbru, pentru noi, cei care stiam ca Electroputere Craiova se va închide, mai devreme sau mai tarziu, deoarece sub Uzinele Electroputere exista multe, chiar foarte multe milioane de euro.

In urma cu o zi, reprezentantii Electroputere Craiova anuntau ca Uzina, dupa ce va finaliza ultima comanda, in luna decembrie, isi va inchide portile.

 Electroputere Craiova își închide porțile după 70 de ani de activitate.

″În iunie 2019, am fost anunţaţi că se va restructura personalul existent şi va rămâne o formulă restrânsă. După ce s-au dat primele preavize în luna iunie, la Divizia Motoare Electrice, a urmat a doua înştiinţare de disponibilizare prin care ne-au anunţat că se închide activitatea operaţională, deci activitatea de producţie. Ceva era de bănuit, deoarece din 2019 nu s-au mai luat contracte noi, pentru ca personalul existent să poată lucra şi să îşi ia salariile”, a declarat liderul de sindicat al Electroputere.

 

Fondată în 1949, a fost una dintre cele mai mari companii industriale din România. Electroputere Craiova a fost privatizată la finalul anului 2007, când 62,8% din capitalul social a fost preluat de la AVAS de firma saudită Al-Arrab Contracting Limited pentru suma modica de 2,3 milioane euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here