Mădălin Boțonea a fost ales secretarul general al TLDE

Mădălin Boțonea a fost ales secretarul general al TLDE

La finalul acestei săptămâni, Tineretul Alianței Liberalilor și Democraților si-a ales secretarul general al TLDE.

Potrivit unui comunicat transmis redactiei, noul secretar general al TLDE este Mădălin Boțonea. De asemenea, la ședința BPN a TLDE de la Murighiol, tinerii liberali au  stabilit viitoare linii de acțiune ale organizației de tineret. În cadrul acestei ședințe s-a hotărât înființarea structurii TLDE online, care va fi condusă de Ionuț Cojocariu.

Totodată, tinerii din cadrul ALDE au mai decis ca Școala Politică de Vară a TLDE să aibă loc în perioada 30 august — 02 septembrie a.c., în stațiunea Mamaia și l-au desemnat pe Claudiu Daniel Catana, președintele TLDE, ca împreună cu Mădălin Boțonea, secretarul general al TLDE, să poarte discuții cu reprezentanți conducerii Alianței Liberalilor și Democraților, pentru ca un membru al organizației centrale de tineret, ce urmează a fi desemnat, să fie numit secretar de stat în noul Guvern al României.

Cu această ocazie, în cadrul ședinței Biroului Permanent au fost stabilite și atribuțiile vicepreședinților TLDE, precum și zonele pe care urmează să le coordoneze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.