orban

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat marti, ca programul IMM Invest va fi prelungit pana la 1 iulie 2021, cel putin. 

”Dialogul si colaborarea cu Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii este un dialog care dateaza de multi ani – inainte de a fi premier si a fost exrem de util in perioada  de guvernare. Trebuie amintit ca foarte multe masuri pe care le-am adoptat, au fost adoptate ca urmare a consultarii cu mediul de afaceri. In cadrul discutiei de astazi, am facut o scurta trecere in revista a diferitelor programe pentru intreprinderile mici si mijlocii: scheme de ajutor de stat, granturi pentru capital de lucru, pentru investitii. De asemenea, am mai discutat despre a IMM Invest si de necesitatea prelungirii IMM Invest de catre Guvern pana, cel putin, la data de 1 iulie. Am avut o discutie legata de resursele financiara pe care Romania poate sa le atraga, atat in cadrul Planului National de Rezilienta, cat si in cazul Bugetului UE 2021-2027, pentru care vor fi alocari extrem de consistente” a declarat Ludovic Orban.

Intrebat despre modificarile la legea salarizarii, fostul premier a spus ca acest lucru vizeaza mai putin intreprinderile mici si mijlocii, companiile private asteapta o administratie profesionist, o administratie care sa rezolve problemele mediului de afaceri.

”Nu am discutat acest subiect, insa este in intentia aceste coalitii de a imbunatati legea salarizarii. Nu vreau sa ma hazardez, cand vom ajunge la o forma a legii pe care sa o consideram ca reprezinta cu adevarat un proiect de lege care sa puna bazele unei administratii profesioniste”, a mai declarat presedintele Camerei Deputatilor Ludovic Orban.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here