Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa consultarile cu presedintele Iohannis, ca reprezentantii PNL nu sunt de acord cu nicio participare la guvernare a PSD. PSD a ţinut în loc România 30 de ani, PSD, trei ani de zile după ce a primit încrederea populatiei, a făcut cu totul şi cu totul altceva decât a promis. Mai mult, s-a comportat ca un partid care nu merită să deţină nicio părticică de putere în România

”Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD. PSD a tinut in loc Romania 30 de ani. PSD, trei ani de zile dupa ce a primit increderea populatiei, a facut cu totul si cu totul alceva decat ce a promis romanilor, mai mult , PSD s-a comportat ca un partid care nu merita nicio particica de putere in Romania.

De asemenea, presidentia Camerei Deputatilor sa fie detinuta de presedintele PNL. L-am informat pe presedintele Iohannis de evolutia discutiilor cu posibilii parteneri si, de asemenea, l-am informat de dorinta noastra de a continua aceste negocieri, astfel incat sa ajungem la un rezultat care sa permita investirea unui guvern de centru-dreapta, intr-un termen rezonabil”, a declarat presedintele PNL.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here