orban

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat ca marti, 2 martie va avea loc votul final pe legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

” In ceea ce priveste legea bugetului de stat si legea asigurarilor sociale de stat in Birourile permanente reunite am stabilit urmatorul calendar. Incepand de la reuniunea Birourilor permanente, pana joi, la ora 10.00 se pot depune amandamente de catre parlamentari sau grupuri parlamentare. Inparalel, tot in ziua de joi vor avea loc comisiile de avizare a celor doua proiecte de lege, iar Comisiile reunite vor incepe dezbaterea generala la ora 14.00 – dezbaterea pe articole dupa ora 16.00.

Noi am stabilit ca si termen pentru finalizarea raportului, atat la legea bugetului de stat, cat si la legea asigurarilor sociale de stat, ziua de sambata.  Termenul de depunere a raportului a fost stabilit pentru luni, 1 martie, la ora 10.00. Dezbaterile in plen vor incepe luni la ora 16.00, pana la finalizare. Am prevazut ca obiectiv ca marti, 2 martie sa va fie votul final”, a declarat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here