Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban saluta aprobarea raportului privind Mecanismul de Redresare și Reziliență si spune ca este un succes important pentru România. De asemenea, presedintele PNL sustine ca 30,5 miliarde de euro din acești bani vor veni în România pentru redresare economică, pentru infrastructură, pentru școli, spitale și proiecte de digitalizare.

”Salut aprobarea raportului privind Mecanismul de Redresare și Reziliență în plenul Parlamentului European.

”Este un succes important pentru România şi pentru Uniunea Europeană şi pot spune ca am satisfacţia datoriei ȋmplinite. Guvernul pe care l-am condus a lucrat cu multă determinare și profesionalism, pentru a aduce ţării noastre fondurile europene atât de necesare economiei puternic afectate de pandemia de coronarivus.

Cu un buget de 672,5 miliarde de euro, este cel mai mare program de investiții adoptat vreodată la nivelul Uniunii Europene. 30,5 miliarde de euro din acești bani vor veni în România pentru redresare economică, pentru infrastructură, pentru școli, spitale și proiecte de digitalizare.

Acești bani europeni reprezintă şansa la o viaţă mai bună pentru fiecare cetăţean care va beneficia de investițiile derulate prin acest mecanism.

Țin să evidenţiez rolul important pe care l-a avut europarlamentarul nostru, Siegfrid Mureșan, omul care a coordonat raportul privind Mecanismul de Redresare, în ultimele 6 luni, din poziția de co-raportor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here