orban, buget,final, an

Guvernul Ludovic Orban își angajează răspunderea în Parlament pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin, a anuntat premierul, în debutul ședinței de Guvern.

”PNL susține alegerea primarilor cu jumătate plus unu dintre cetățenii care își exprimă votul. În urmă cu doi ani am inițiat un proiect de lege de conferire a unei legitimități a acestor primari prin impunerea obligației ca primarul să fie ales cu 50%+1.

Ca atare, stimați colegi, am luat decizia de a ne angaja răspunderea în fața Parlamentului pe alegerea primarilor în două tururui.

Noi ne-am angajat că vom face ceea ce își doresc oamenii. Sigur că mulți primari își doresc alegerea într-un singur tur”, a declarat premierul Ludovic Orban.

1 COMENTARIU

  1. 1500 de alegeri. Motiune de cenzura peste motiune de cenzura. Si au vandut si chilotii de pe ei sa ia puterea ca sa ne poate zica, gata ba, am castigat, din pacate nu avem bani de nimic. Asta se crede Simon Cowell. De cand e la puere nu a venit cu o veste buna. A inebunit legile de se contrazice singur. Pune PSD motiune, fac targ cu UDMR si hopa tara e inapoi in rahat.

    Nu se mai termina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here