Directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu, alaturi de directorul Sucursalei Regionale Craiova a CN Posta Romana, Doru Ciplea, au inaugurat marti, 24 noiembrie, lucrarile de modernizare a Oficiului Poștal 3 Craiova.

Potrivit directorului general al CN Posta Romana, investitiile realizate de Compania Posta Romana in Sucursala Regionala Craiova depasesc 1, 7 milioane de lei.

”Ma bucur ca avem realizari clare si palpabile. Anul 2020 a fost un an plin de provocari pentru Posta Romana, un an sub semnul acestei pandemii globale cu care ne-am confruntat. Aceasta pandemie ne-a facut sa trebuiasca sa reactionam foarte rapid la toate provocarile. Am reusit din plin, pana in momentul de fata,  sa ducem la bun sfarsit toate angajamentele pe care ni le-am asumat fata de toti oamenii .

Am reusit sa gestionam aceasta situatie de criza foarte bine, am reusit sa dezvoltam linii de business foarte importante pentru Posta Romana. In momentul de fata sunt bucuros sa spun ca, Posta Romana face curierat si chiar face curierat la usa oamenilor. Avem de peste 2000 de zile demarat acest proiect pilot prin care livram acasa oamernilor trimiterile postale si avem deja peste 100 de mii de clienti care au vazut cu ochii lor ca Posta Romana  chiar vine acasa si iti aduce coletul. In ceea ce priveste zona aceasta de investitii, astazi ne aflam in fata unui oficiu postal din Craiova, insa ce vreau sa subliniez este faptul ca, in anul 2020, pe toata regiune Craiova, care include intr-adevar mai multe judete, vorbim de investitii de aproximativ 1,7 milioane de lei, acestea s-au dus in locurile unde isi desfasoara activitatea angajatii nostri, fie ca vorbim de oficii postale, fie ca vorbim de acea parte nevazuta a activitatii Postei Romane, dar foarte important sa investim si acolo, ca acolo este sufletul Postei Romane, acolo sunt mii de angajati pe care nimeni nu ii vede, dincolo de factorii postali sau oficiantele din ghisee. Speram ca in urmatoare perioada sa avem si mai multe realizari pe care sa le prezentam publicului, astfel fiecare om sa aiba de castigat”, a declarat directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.

Lucrarile de modernizare la Oficiul Postal 3 Craiova au constat in schimbarea vitrinei din exteriorul oficiului postal, lucrari de eficientizare termica, imbunatatirea modului de acces in interiorul oficiului, dar si alte lucrari

”Vorbim de o eficientizare termica a acestui oficiu, astfel incat sa mergem pe aceasta zona de eficientizare a consumului de energie electrica. De asemenea, vorbim de interventie asupra modului in care se face accesul in Posta Romana, vom facilita accesul tuturor persoanelor, vorbim inclusiv de lucrari care au avut loc in interiorul acestui oficiu. Planurile noastre tot in ceea ce priveste aceasta locatie sunt, in 2020, sa schimbam in toatalitate si fata interna, din interiorul oficiului pentru toti clientii, de la zugraveli, la schimbarea mobilierului, la dotarea cu tehnica de calcul smd.

In anul 2020 vorbim de o crestere a cifrei de afaceri. Nu ar fi corect sa nu ne uitam ce a generat aceasta crestere a cifrei de afaceri. Vorbim, pe de o parte si de o majoarare mica a tarifelor”, a mai adaugat directorul general al Poștei Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here