Timp de 60 de minute, Viorica Dăncilă, premierul desemnat al Romaniei a prezentat programul de guvernare şi lista noului Guvern. Inainte ca premierul desemnat sa inceapa discursul, parlamentarii au tinut un moment de reculegere în memoria lui Verestoy Attila, senator UDMR, decedat la finalul sapatamanii trecute.

De asemenea, Liviu Dragnea, presedintele PSD, a tinut sa precizeze ca cele doua guverne PSD – ALDE au depasit planul din programul de guvernare.

Liderul PSD a mai spus ca exista deja un mecanism bine pus la punct pentru a aduce mai multi bani in economie.

Noul Guvern are trasate cateva obiective foarte dificile, si anume, reducerea fiscalitatii, debirocratizarea , readucerea in tara a romanilor plecati afara, dar si alocarea a 2 % din PIB pentru armata si mentinerea deficituilui bugetar sub 3%.

”O cunosc de foarte mult timp pe Viorica Dancila si stiu ca are o capacitate de munca uimitoare. Contez foarte mult in capacitatea ei in a dialoga. Noul premier va avea un sprijin parlamentar total. Noul Guvern va continua un program de guvernare performant, avand ca scop imbunatatirea nivelului de trai al romanilor. Doamna Viorica Dancila, astazi unii va lauda, altii va critica, nu asta e important, ci ce veti face de maine”, a declarat Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here