Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, va fi astazi la Craiova pentru a susține candidații Dolj la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Bun cunoscător al realităților din industria doljeană, Călin Popescu Tăriceanu va vizita Fabrica de Avioane Craiova și firma SOFTRONIC, cunoscutul producător de locomotive și trenuri electrice.

Începand cu orele 16, 30 liderul ALDE, însoțit de candidații ALDE DOLJ, Ion Cupă-președintele organizației județene, Florea Voinea, Gheorghe Perișoreanu, Anișoara Stănculescu, Ionel Pană, Gabriel Zamfir va susține o conferință de presă la sediul județean al partidului din Craiova, după care va fi invitatul celor de la GTV într-o emisiune de dialog electoral.

În timpul guvernării sale Călin Popescu Tăriceanu a sprijinit industria doljeană, avand un rol determinant în investiția FORD de la Craiova care a creat multe locuri de muncă pentru doljeni. În aceeași guvernare, liderul de astăzi al ALDE a sprijinit direct autoritatile locale în vederea obținerii terenului care a permis construcția Aeroportului din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here