Kovesi, citată ca suspect chiar în ziua când trebuie să fie la Bruxelles

Kovesi, citată ca suspect chiar în ziua când trebuie să fie la Bruxelles

Visul Codrutei Kovesi de a ocupa functia de procuror european pare spulberal!

“S-a prezentat un poliţist la domiciliul meu şi am primit o citaţie din partea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie în calitate de suspect pentru infracţiunile de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Este foarte interesant că această citaţie vine înainte de a merge la Parlamentul European în vederea audierii, dar probabil este tot o coincidenţă faptul că iniţial am fost anunţată de procedura din Parlamentul European. Am înţeles că audierea urma să fie pe data de 18 februarie, mi-am cumpărat bilet de avion pentru data de vineri, ca să pot să merg la Bruxelles şi să particip la audiere. În acest sens, chiar am fost astăzi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi am depus o cerere de amânare pentru un proces care urma să aibă termen în data de luni şi a cererea de amânare am depus biletul de avion, din care rezulta că pe data de vineri urma să plec din ţară.

La nici câteva câteva ore după ce am depus această cerere, din care rezulta că eu voi fi plecată din ţară pentru această audiere, am primit această citaţie”, a declarat Laura Codruţa Kovesi, la Europa

Leave a Reply

Your email address will not be published.