Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Marian Stroe, sustine o conferinta de presa legata de activitatea sa dupa un an de la investirea in functie.Actiunea s-a desfasurat in Sala Nadia din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului din Bucuresti, miercuri 4 noiembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Ionut Stroe, sustine ca e momentul să înceteze orice fel de speculație: nu a existat nicio dezbatere pe eventuale ipoteze ce privesc guvernarea și coaliția de guvernare la ultima ședință de Birou politic a partidului.
”E nevoie să clarificăm povestea „scenariilor” din PNL, ca să înceteze orice fel de speculație: nu a existat nicio dezbatere pe eventuale ipoteze ce privesc guvernarea și coaliția de guvernare la ultima ședință de Birou politic a partidului. Nu e posibil ca orice ședință de partid să aibă ca rezultat o pleiadă de știri venite „pe surse” și scenarii pe care le fac alții pentru noi. Ne-am întâlnit și ne vom mai întâlni în ședințe de partid, e firesc. Asta nu înseamnă că ne reevaluăm săptămânal obiectivele politice. PNL are o misiune grea, dar asumată ferm de toți membrii săi: aceea de a guverna România în această perioadă de criză. De a redresa economia și societatea românească, de a implementa reformele sistemice asumate prin PNRR.
Când Partidul Național Liberal va avea de anunțat o decizie, o va face public, prin reprezentații săi, ca și până acum. Nu pe surse, nu prin scenarii. Pentru că asta presupune o conduită politică serioasă”, a scris Ionut Stroe, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.