Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a sustinut, joi, o conferinta de presa la sediul Clubului Sportiv Municipal Craiova.

Ministrul Tineretului și Sportului a vorbit, in special, despre investitiile in domeniul sportului craiovean, facand referire la investitiile privind reabilitarea Salii Vointa”, dar si investitia aflata in derulare la Clubul Sportiv Municipal Craiova.

”Craiova este un oras in care sportul este o pasiune. Craiova a excelat la capitolul sport in decursul vremii si a facut istorie. Dupa cum bine ati vazut, la Sala Vointa derulam, in prezent, un amplu proces de reparati si reconditionare. Ulterior aceste investitii, care se va finaliza in decurs o luna, vom achizitiona si vom dota aceasta sala cu echipamente sportive de ultima generatie: cosuri de baschet, porti de handbal, fileu de volei, o structura mobila, un cort gonflabil personalizat pentru organizarea de evenimente in exterior. Un buget care, in momentul de fata, se ridica la 700 de mii de lei, bani acordati de Ministerul Tineretului si Sportului pentru aceste investitii”, a declarat Ionut Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here