Horoscopul zilnic pentru luna Decembrie 2019

0

Previziuni astrale pentru luna decembrie 2019.

Horoscopul zilnic pentru luna Decembrie 2019:

1 Duminică: Luna în Vărsător. Criticile se transformă în oportunități, mai ales când ești pozitiv. Vindecare dimineața, energie mare după-amiază. Ce ai nevoie pentru a te moderniza? În această seară ai parte de o surpriză.

2 Luni: Luna în Vărsător; intră în Pești la 7:23 pm. Fă-ți timp pentru prieteni astăzi, ai multă energie pentru întâlniri de grup, precum și timp de lucru pe calculator. Amână nevoia de a pune la îndoială autoritatea; te vei scuti de o durere de cap.
3 Marți: Luna în Pești. Lucrările care presupun creativitate sau imaginație cunosc o îmbunătățire. Încearcă să nu exagerezi la micul dejun. Mercur intră în Săgetător la 12:26 pm … gândirea îți este mai aventuroasă, dar gândește înainte de a vorbi pentru următoarele săptămâni. În această seară, nu fi un martir … poți oferi fără să te epuizezi.

4 Miercuri: Luna în Pești. O altă zi creativă. Poți captiva mulțimea cu ideile tale. Amestecă afacerile cu plăcerea cu încredere … pot apărea oportunități bune.
5 Joi: Luna intră în Berbec la 6:17 am. Spontaneitatea este astăzi cuvântul cheie. Fă viața puțin mai interesantă, ai o șansă. Fă ceva total diferit. Noroc după-amiază.

6 Vineri: Luna în Berbec. O altă zi pentru provocări interesante, dar cu mai multă chibzuință decât ieri. Creierul tău este cu adevărat creativ, iar cuvintele tale fascinează. Idei mărețe pe toată durata zilei. Evită o dispută în această seară, menținând o atmosferă fericită.

7 Sâmbătă: Luna în Berbec; intră în Taur la 1:26 pm. Fă lucrurile altfel dimineața. Apoi întoarce-te în zona de confort după-amiaza. Socializarea poate fi ciudată după-amiază; expresia artistică este o bună metodă de exteriorizare. Această seară este excelentă pentru meditație.
8 Duminică: Luna în Taur. Zi perfectă să te concentrezi pe bani și câștiguri. De asemenea bună pentru lucrul cu plante. În această seară, planurile se pot schimba, așa că lasă-te dus de val.

9 Luni: Luna în Taur; intră în Gemeni la 16:50. O zi distractivă, fericită de petrecut alături de prieteni. De asemenea bună pentru munca la calculator. Spiritualitatea este un centru de interes. Autodisciplina crescută te ajută să termini sarcinile. Această seară este excelentă pentru a scrie sau a socializa.
10 Marți: Luna în Gemeni. Vindecarea vine prin cuvinte … fie scrie, fie vorbește cu un prieten de încredere. Stimulează-ți creierul. Această seară este minunată pentru scrierea creativă.


11 Miercuri: Lună plină în Gemeni 1:03 am; intră în Rac la 05:48. Acesta începe ciclul de scădere. E timpul să scapi de vechile obiceiuri și atitudini negative. Este o zi norocoasă, dar evită înțelegerile importante de la 9:15 am până la 8:48 pm.
12 Joi: Luna în Rac. Ești foarte persuasiv și intuitiv azi. Fă lucruri care îți fac locuința sau spațiul de lucru mai primitoare. Reconectează-te cu cei dragi!

13 Vineri: Luna în Rac; intră în Leu la 18:09. Emoțiile sunt mari dimineața, dar pot rezolva situațiile apărute. O persoană mai în vârstă îți poate oferi sfaturi bune. Ai încredere în instinctele tale astăzi. Evitați înțelegerile importante între orele 11:00 și 18:09.
14 Sâmbătă: Luna în Leu. E timpul să te joci … va fi o binecuvântare. Câștigi după-amiaza. Această seară este bună pentru divertisment.

15 Duminică: Luna în Leu; intră în Fecioară la 19:30. Mintea ta este rapidă și inventivă … scrie-ți ideile. Determinarea te va ajuta să faci lucrurile dimineața, dar este posibil să te confrunți cu un obstacol în jurul prânzului. Stai fără griji, va trece. Evitați înțelegerile importante de la prânz până la 19:30.

16 Luni: Luna în Fecioară. O zi grozavă pentru curățenie … va rezolva orice agitație pe care o simți. Unii pot fi critici azi … nu îi băga în seamă. Lucrul cel mai important astăzi este să rămâi pozitiv și să-ți reamintești de toate calitățile tale. Ia-ți timp să te relaxezi.

17 Marți: Luna în Fecioară; intră în Balanță la 11:01 pm. Poți realiza multe astăzi, dar este posibil să primești în continuare niște critici. Zâmbește si continuă treaba bună. Curăță, organizează și creează liste cu obiectivele tale sănătoase.
18 Miercuri: Luna în Balanță. Aranjează-te azi … se va simți grozav. Norocul este în aer, alături de o oarecare pasiune. Creativitatea este accentuată și abilitățile tale sociale sunt sporite. Amestecă-le.

19 Joi: Luna în Balanță. Fă lucruri creative astăzi. Relațiile și prieteniile sunt priorități; împacarea poate avea loc. O surpriză dimineața. Simți nevoia să vorbești spre seară.
20 Vineri: Luna în Scorpion. Scepticii pândesc … fii gata cu dovada. S-ar putea să te simți manipulat de alții … rămâi la convingerile tale. Această seară este bună pentru a vă conecta la sufletul partenerului.

Sursa: horoscop-2019.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here