Cătălin Predoiu a preluat marţi, mandatul de ministru al Justiţiei de la Ana Birchall. La ceremonie au participat presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban.

mandatul de ministru al Justiţiei”Sunt conştient de aşteptările pe care cetăţenii, pe care dumneavoastră domnule preşedinte, domnule prim-ministru le aveţi de la noi, de la Ministerul Justiţiei, un minister pe care l-am respectat ş îl respect pentru profesionalismul său. (…) Aş vrea să rezum în vorbele unui mare profesor de drept, care spune că nu poţi să faci dreptate dacă nu eşti bântuit de spiritul dreptăţii, dacă nu eşti bântuit de spiritul Justiţiei. Pentru mine, sper că pentru toţi magistraţii din România, asta ar trebui să însemne profesionalism, meritocraţie şi conştiinţa faptului că nu există Justiţie de dragul Justiţiei. Se face Justiţie pentru cetăţeni. Şi cred că asta ar trebui să fie preocuparea tuturor”, a declarat Predoiu, citat de agerpres.ro.

Catalin Predoiu a mai ocupat functia de ministru al Justitiei in Guvernele Tariceanu si Boc.  In Guvernul Tariceanu (febr.-nov. 2008), iar in cabinetul condus de Emil Boc, dec. 2008-oct. 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here