Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie 2016Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie 2016. Iata ce iti rezerva astrele in saptamana viitoare. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie – Rac

Intre  11 si 12 iunie, aspectele astrale pozitive se amesteca cu cele complicate. Astfel ei vor putea gasi cai de comunicare, pot face optiuni esentiale penrtu drumul lor in viata (alegerea unei profesii, dezvoltarea, prin studiu si practica intr-o profesie); efectuarea unor calatorii de pe urma caruia sa aiba un beneficiu de cunoastere sau experienta. Dar se vor accentua si crizele de constiinta, iar dramatismul unor optiuni, altele decat cele scolare, profesionale sau pedagogice, vor fi puse in dificultate de conditionarile ce privesc locul de munca sau idealul lor de viata, de o serie de informatii care le parvin pe cai discrete si care ii avertizeaza cu privire la pericolele pe care ei nu le intuiesc sau la realitati necunoscute lor. De unde si nevoia de a cantari in permanenta, de a evalua. Unii pot primi oferte de munca ce contravin stilului lor de viata sau intereselor personale: vor sa lucreze, au nevoie de bani dar nu pot sa faca, pentru asta, compromisuri. Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), vor fi chemati la ordine de prioritatile familiale sau domestice. Pe 13 iunie, Mercur va intra in sada a XII-a a cerului lor astral si le va permite sa aiba acces la informatii obtinute pe cai „discrete” (aluzii, avertismente, „soapte”, marturisi sau chiar indiscretii). Perioada (pana la 30 iunie) in care mentalul lor va fi hiperactiv. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, relatiile sentimentale vor fi ravasite de trairi intense, nu toate confortabile mai ales ca, unele, pot fi starnite chiar de acel informatii discrete care au darul de a-i pune pe ganduri, sau cum se zicea, pe vremuri, „sa intre la idei”. Vor fi banuitori cu persoanele dragi si, in dorinta de a primi confirmarea reciprocitatii unor sentimente, vor deveni insistenti, gelosi, egoisti, posesivi, ceea ce nu-i va pune intr-o lumina favorabila si, poate, nici nu le va fi tolerant prea mult timp. Risc de a pierde bani prin speculatii periculoase sau de a fi subiectul unor inselaciuni in tranzactii dubioase. A nu se juca sume mari la pariuri, a nu se incerca „artificii” la jocurile de noroc.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie Leu

Intre  11 si 12 iunie, continua sa fie in actualitate problemele banesti. Unele privesc regimul muncii, altele privesc banii ce trebuie dati sau primiti, de la caz la caz (este vorba de semne duble), doar ca in perioada 11 -17 iunie premizele astrale creeaza situatii concrete mai radicale, mai greu de solutionat, mai presante decat in perioada anterioara, iar aceasta directie va fi si mai intens resimtita de catre nativi din cauza impactului pe care il va avea intrarea planetei Mercur in Gemeni, in ziua de 13 iunie. Divergentele mai vechi sau cele nou aparute vor consolidata o problematica importanta care se va acutiza, cu fiecare zi, cu care nativii se vor apropia de 19 – 20 iunie, cand se va atinge un apogeu al acestor situatii ce tin de administrarea banilor si bunurilor. Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), Leii vor initia discutii cu intentia de a elimina tensiunea instalata in relatiile interumane, manifestata, mai ales, prin discrepante in comunicare. In alte cazuri, tranzitele acestei perioade le pot induce nativilor dorinta de a se relaxa, de a evada din agitatia momentului, prin plimbari, mici excursii, deplasari fara alt scop decat cel al schimbarii peisajului, ca forma de relaxare. Zile bune pentru conversatii schimburi de impresii, limpezirea unor chestiuni minore, de detaliu, sau pentru sustinerea unor probe orale, in contextul unor examene ce tin de „mica scolaritate”. Relatii agreabile cu prietenii liber alesi sau implicare in activitati de divertisment. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, vor fi posibile defectiuni in locuinta si/sau gospodarie care, in afara pagubelor produse, sa le dea peste cap modul obisnuit de viata, Abordati cu multa atentie problemele delicate ce privesc testamentele, donatiile sau mostenirile, ademenitoare dar care pot contine conditii inacceptabile. Alteori, propunerile flatante pot fi vicioase prin ceea ce ascund sau care, pentru a se abate vigilenta, prezinta o situatie intr-o varianta dramatica, lacrimogena, adica un fel viclean de a forta mana prin manipulare emotionala.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie Fecioara

Intre  11 si 12 iunie, Luna va strabate semnul zodiacal natal al Fecioarelor si va accentua toate opozitiile si cuadraturile care se fac pe cele patru semne ale Crucii Mobile, dand senzatia de apasare a destinului, de greu al vietii. Asupra lor, din punct de vedere fizic si psihic, impactul Lunii va fi mai putin evident in schimb, Luna va potenta toate ipostazele care privesc viata de familia, relatiile parteneriale, afacerile, conflictele, procesele si cariera. Aceasta tendinta va fi si accentuata din 13 iunie, cand Mercur va intra in Gemeni, avand o pozitie privilegiata, din perspectiva careia va actiona mai intens decat in cazul altor tranzite asupra Fecioarelor pentru care el este, si Guvernator. Mercur va opera pana pe 30 iunie pe casa a X-a a inaltarii sociale si a afirmarii prin profesie. Intreaga saptamana asupra lor lucreaza conjunctia Jupiter (Marele Benefic) cu Sensul vietii, ceea ce este un fapt astral pozitiv. Doar ca el se va concretiza mai greu, fiind contracarat de numeroasele aspecte dure si rigide dintre planetele aflate in tranzit pe casele IV, VII, X. Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), unii se vor agita sa faca rost de bani. Nu e o noutate dar, pentru unii, se poate ivi o urgenta in ceea ce priveste o plata sau o cheltuiala ce trebuie facuta neaparat. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, in casa a III-a a comunicarii mocnesc conflictele. Starea lor de spirit este una iritata, ceea ce le face pe Fecioare sa reactioneze imediat, la manie, fara sa se poata abtine. Iar cand se dezlantuie…! Se contureaza conflicte si certuri ( mai ales sub forma acuzatiilor nedrepte, exagerate sau a insultelor si calomniilor. Sunt de evitat toate tipurile de deplasari (drumuri in interes de serviciu, micile escapade, plimbarile scurte) pentru ca, in acest context, se pot produce accidente sau incidente. Aspect foarte prost, in acest rastimp, pentru cei care sustin probe, verificari, examene sau care se prezinta la auditii, vizionari si preselectii. Risc de conflict cu juriul sau examinatorii din comisii.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie- Balanta

Intre 11 si 12 iunie, directia de concretizare a impulsurilor astrale priveste sanatatea, unde, mai accentuata, va fi premiza unei stari de oboseala, de plictiseala, nativii simtindu-se, deseori, incapabili sa se mobilizeze chiar pentru activitatile curente. O lipsa „de chef” generala se poate abate asupra lor, in aceasta perioada: nu vor avea chef de mancare, chef de munca, chef de distractie. Singura lor dorinta este sa fie lasati in pace. Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), pentru unii, se va putea vorbi de oarecare calm interior, de iesirea din acel impas psihic interior care ii facuse necooperanti. Poate ca se vor fi odihnit sau poate ca, unele situatii cu care se vor confrunta vor fi de natura sa-i mobilizeze. O contributie in acest sens o va avea interventia planetei Mercur care, din 13 iunie, va intra in semnul de Aer al Gemenilor, „frate” zodiac cu semnul de Aer al Balantei, si care le poate induce o anume detasare, o capacitate de a intelege lucrurile si de a reactiona mai intelept. Avantajate de acest tranzit vor fi persoanele superioare, educate, slefuite in ani de experienta de viata. Contextul va fi favorabil (pana spre 19 – 20 iunie) prezentei lor in spatiul public prin oralitate (discurs, lectie, pledoarie, luare de cuvant intr-o sedinta etc.). Asta nu inseamna ca vor dispare nedumeririle interioare, indoielile, analizele repetate ale unei situatii ce implica o optiune, un ideal, o dorinta esentiala pentru evolutia lor. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, fie unii cad victima unui furt, a unei inselatorii, fie sunt amarati si fara perspectiva intr-o chestiune baneasca. Uneori, aceasta spaima pentru siguranta zilei de maine poate fi alimentata de informatiile oficiale, de zvonistica care creeaza confuzie sau de evenimentele reale care se petrec la locul de munca. Nota generala a intregii saptamani va fi data de dorinta nativilor de a afla informatii sigure, de a se baza pe certitudini care sa le permita sa ia decizii in cunostinta de cauza. Din pacate, saptamana viitoare se vor zbate in incertitudini osciland intre nenumarate alternative de viata, de munca, de cariera.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie Sagetator

Intre  11 si 12 iunie, se intensifica sau sunt reevaluate toate probleme de autoritate si imagine. Se mentin presiunile care vin dinspre casele IV si VII asupra acestor nativi, unii factori conditionand sau blocand orice initiativa personala ori profesionala si publica. In cel mai bun caz se va cauta o solutie pentru armonizarea tuturor dar cu slabe sanse de reusita. Actuala predispozitie astrala de pe semnele Mobile (sau Duble) se va mentine pana la sfarsitul acestui an, cu atenuari si intensificari repetate. Din 13 iunie Mercur va intra in casa a VII, invocata mai sus, si va spori impactul acestor tranzite mai ales pe directia aliantelor, contractelor dar si al disputelor, proceselor sau contradictiilor, in special prin activarea unei opozitii Saturn/Mercur de natura sa scoata la iveala aspecte mai vechi, unele chiar trenand de decenii (in cazul celor maturi sau mai varsta). Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), tendinta generala este de echilibrare a unor tensiuni instalate intre Sagetatori si prieteni. Vor face uz de diplomatie, de subtilitate, in dorinta lor de a impiedica acutizarea unor conflicte. Tot ceea ce isi doresc in acest moment incarcat este sa nu-si mai adauge un dusman pe lista deja incarcata sau sa se captuseasca cu inca un conflict, alaturi de multele pe care le au si nu le pot rezolva. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, starea lor de spirit nu va fi confortabila. Nemultumirile din ultimul timp vor constitui o povara sufleteasca greu de ignorat, greu de administrat. Pana la inceputul lunii august a.c., dusmanii vor avea spor asupra nativilor. De aceea, este bine sa tina cont de ce pot sa puna la cale cei stiuti. Cat despre cei nestiuti…Uneori, acestia sunt mai aproape de ei decat isi inchipuie: in familie, de exemplu! Daca vor fi documentati, atenti la detalii si vigilenti Sagetatorii pot face o tranzactie interesanta in ciuda multor opozitii sau conditii exterioare nefavorabile care nu dadeau acelei afaceri nici o sansa. Procesele se vor desfasura greoi, cu amanari si intarzieri procedurale.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie -Scorpion

Intre 11 si 12 iunie, implicarea afectiva a nativilor in chestiuni ce privesc un grup de prieteni sau de colegi intru ideal este destul de puternica. Nu stiu cat de eficienti vor fi, atunci cand se vor amesteca in aceste probleme comune ale grupului in care se integreaza cu scopul de a se recrea sau de a desfasura activitati practice, dar, evidenta va fi, tendinta lor de a pune lucrurile la punct, poate si pentru ca, in subsidiar, ordinea, o data realizata, le va fi si lor de folos, fie pentru ca, manati de instinctul lor de lider, nu se pot abtine sa nu-si spuna punctul de vedere ori sa-si impuna viziunea asupra evenimentelor si realitatilor cu care se confrunta prietenii lor. In unele cazuri, in functie de rolul in societate si de locul lor in acel grup, fundatie, coterie, asociatie, partid etc., comunicarea (sau activitatea) va fi mai complicata, mai divergenta si mai suspusa presiunilor decat ar presupune o disensiune amicala mai ales daca, direct sau implicit, un factor important in coeziunea acestor relatii, sunt banii si avantajele materiale ce decurg din activitatea lor. Intrarea planetei Mercur in Gemeni, in ziua de 13 iunie, va avea darul sa sporeasca schimbul de pareri cu privire la profit. Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), se contureaza un rastimp al reculului diplomatic. Unii nativi se vor retrage, vor evita sa se pronunte, vor ezita sa ia o decizie tocmai pentru a descifra, cu calm, cele mai bune directii de actiune ce li se ofera (sau li se refuza!). Starea lor de spirit va fi instabila, nativii trecand, deseori, de la tristete la bucurie, de la renuntare la speranta, de la espectativa la actiune. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, in sufletul sau in mintea unor nativi, se poate instala radicalismul. Scorpionii vor trece la actiune, dand mesaje categorice, uneori, chiar dure, pentru a-si intimida preopinentii. Tactica poate sa le aduca oarece avantaje in diferite ipostaze de viata cu exceptia relatiilor afective unde nu vor culege roadele asteptate ci reprosurile justificate.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie-Capricorn

Intre 11 si 12 iunie, vor fi vizate ideile-forta care dau coeziune interioara, care se constituie in conceptii despre lume si viata, in crezuri personale si care justifica cele mai importante optiuni. Nu va fi vorba de negari sau renuntari la un principiu sau la o convingere ci doar de o rascolire interioara cu privire la eficienta acestor optiuni, la nevoia de a le apara sau la oportunitatea de a le mai lua in calcul pe viitor. Pana la urma, timpul va trece si Capricornii nu vor lua nici o decizie clara. Pe 13 iunie, Mercur va intra in

sectorul muncii si le va permite o noua abordare profesionala. Vor putea discuta, deschis si lamuritor, cu o serie de persoane, statutul lor la locul de munca sau pot aborda chestiunea unui transfer. Schimbarea pluteste in aer pana spre 30 iunie, desi, cu adevarat favorabila, nu le va fi, decat rastimpul 11 -18 iunie. In planul sanatati, planeta Mercur va patrona discutiile si consultarile cu un medic, toate analizele si verificarile de rutina sau impuse de o suferinta. Raman solicitate fiziologia membrelor superioare si inferioare, circulatia periferica. O atentie trebuie acordata osaturii bratelor (inclusiv a mainilor) si toracelui, care nu trebuie supra-solicitate si plamanilor sau, in ansamblu, aparatului respirator. Pe o a treia directie astrala, este indicat sa nu se dea frau liber spontaneitatii sau cutezantei juvenile daca va fi vorba de examene. Studiul temeinic nu trebuie inlocuit cu celebrul adagio: „vad eu cum ma descurc! Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), posibilitatea de a actiona inteligent, inspirat, subtil, cu tact, in chestiuni profesionale sau publice delicate. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, se prefigureaza un rastimp dezagreabil in ce priveste relatia cu vechii tovarasi de idei, de ideal, de scop comun, de interes general, care i-a apropiat si i-a unit, la un moment dat, in plan personal sau intr-un cadru organizat. Acum, acestia nu sunt la inaltimea asteptarilor, oferind surpriza unui peisaj uman dezolant, dezagreabil sau chiar periculos.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie – Varsator

Intre  11 si 12 iunie, griji cu privire la integritatea unei mosteniri, la felul in care se vor rezolva demersurile privitoare la un beneficiu material. Uneori, in derularea lor intervin factori perturbatori care vin dinspre casa a V-a, (copiii creeaza probleme, iubitul sau iubita complica lucrurile prin lipsa de solidaritate, prin pretentiile exagerate) sau casa a XI-a, unde, unii prieteni pot interveni in detrimentul desfasurarii corecte a lucrurilor prin interpusi sau personal, in mod fatis. Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), unii vor face diligente oficiale pentru o cauza personala sau se pot prezenta in ipostaza publica, placand, convingand sau impresionand un public sau un auditoriu interesat de subiectul abordat. Pe 13 iunie, Mercur va intra in casa a V-a, a placerilor, distractiilor si aventurilor, dandu-le ghes sa uite de activitatea cotidiana si sa faca „pauze de destindere”. Vor fi cultiva joaca, jocul, jocurile de noroc, speculatiile, glumele, petrecerile, plimbarile, aventurile, pariurile, dorind sa guste din toate placerile si sa nu le „scape” nimic. Contextul astral permite derapajele morale, indraznelile vinovate, subiectivismul. Perioada 11 – 18 iunie este favorabila actorilor si celor care se produc in fata unui public, intr-un act artistic. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, unii pot suferi de pe urma comentariilor facute in public, de pe urma unor acuzatii exagerate sau nefondate, de pe urma invidiei sau de pe urma unor atacuri menite sa-le subrezeasca autoritatea si puterea. Poate ca respectivele „atacuri” nu vor avea consecinte, ramanand la nivelul unor barfe. In cazul celor care se incadreaza intre 40 – 42/43 de ani, exista tendinta de a se afirma cu orice pret, de a rupe barierele banalitatii sociale prin gesturi care sa-i scoata in prim-planul atentiei publice. Din aceasta categorie se vor recruta cei care, nemultumiti de sine, vor dori sa-si dovedeasca lor, si mai ales celor din jur, ca sunt in stare de lucruri exceptionale, iesite din comun, implicandu-se in actiuni temerare: expeditii, experimente, posturi publice excentrice.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie-Pesti

Intre 11 si 12 iunie, ceea ce ar trebui sa fie o discutie contracta pe tema unei colaborari, a semnarii unui contract, o negociere etc., va ramane un deziderat. Toate celelalte gesturi, initiative si reactii la chestiunile oficiale, publice,legate de viata profesionala, de prestatia lor sociala vor ridica multora, probleme de conduita, de exprimare, de intelegere adecvata a mesajului, de acceptare. Nici viata de familie nu sta pe roze. Toate rudele ridica pretentii, au probleme, ii solicita. Aceasta hartuiala, pe toate planurile existentei lor cotidiene, este de natura sa-o osteneasca pe Pesti si sa-i aduca intr-o stare de epuizare. Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), unii, daca exista un temei real, incearca sa „provoace” sansa unui ajutor material. E mai mult un gand, o dorinta, o speranta sau un calcul pentru un viitor proiect. Pe 13 iunie, Mercur va intra in casa domiciliului si a tuturor aspectelor care tin de locuinta, gospodarie, avere, beneficiu de pe urma unor bunuri ce pot fi valorificate, prin exploatare, inchiriere sau vanzare. Contextul patronat de Mercur nu va dura mult, el se va epuiza pe 30 iunie dar, pana atunci, tranzitele in care el va fi implicat, pot genera, contrariul adica ingrijorari si complicatii legate de regimul unei proprietati. Cert este ca liniste, pe acest sector vor avea doar pana pe 18/19 iunie a.c. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, tranzitul Lunii prin casa a IX-a le poate provoca un sentiment de refuz sau respingere a unui proiect in plin proces de elaborare. Ceva li se reveleaza ca fiind incorect, gresit abordat sau insuficient conturat ori poate, motivat de neincrederea in anumite persoane, in ipostaza de viitori colaboratori in care nu mai au incredere si care ii obliga sa refaca intreaga schema. Nota generala a saptamanii viitoare este data de numeroasele cuadraturi si opozitii care le pun la incercare rabdarea, rezistenta fizica, taria psihica, maturitatea, capacitatea de observare corecta a realitatii si de reactie adecvata la situatii complexe.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie-Berbec

Intre 11 si 12 iunie, se contureaza discrete probleme de optiune personala cu privire la un loc de munca, la implicarea intr-o chestiune de interes public au la atasamentul fata de unele chestiuni de interes general asupra carora mediteaza. Stari proaste organice, trecatoare si fara sa sugereze o boala in evolutie. Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), discutii menite sa calmeze o stare neplacuta (un schimb de cuvinte, o atitudine ostila). Intentia nativilor este indreptata spre atenuarea efectului pe care l-au avut, la un moment dat, vorbele sau faptele lor. Tensiunile legate de felul in care isi exercita autoritatea conferita printr-o functie sunt, in continuare, o sursa de tensiuni interioare si de nemultumiri, deocamdata, reprimate. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, Berbecii vor fi ingrijorati de o chestiune materiala care fie a pornit prost cu ceva timp in urma, fie acum, incepe sa evolueze intr-o directie neconvenabila. Unora, pentru a rezolva o situatie incomoda financiar sau material, le pot trece prin minte solutii riscante sau periculoase. Probabil ca, unii nu vor tine cont de acest avertisment. Mercur va intra in ziua de 14 iunie in Gemeni si, de acolo, din casa a III-a, le va permite sa invete, sa afle, sa se lamureasca, sa discute sau sa faca scurte deplasari. Pentru urmatoarele sapte zile, acest tranzit este confortabil dupa 18 iunie insa, cu fiecare zi care va trece, ei se vor indrepta spre situatii – limita sau spre constrangeri de a caror existenta nu sunt straini nici acum; de acea, ar fi poate util, sa se gandeasca ce vor face cand vor ajunge in fata unor ipostaze stingheritoare in planul comunicarii, sa ia masurile cuvenite sau sa-si alcatuiasca o strategie. Persoanele mai in varsta ar putea constata ca unele optiuni sau atasamente mai vechi s-au perimat ori nu mai servesc intereselor actualei etape si cu greu vor accepta sa le inlocuiasca cu criterii noi de viata. In acest caz se poate vorbi de o „criza de adaptare” care va dura, cu cresteri si scaderi ale intensitatii trairii ei, pana la sfarsitul acestui an.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie-Taur

Intre 11 si 12 iunie, nativii pot trai ceea ce se cheama „placerile vietii”, desi primesc o serie de avertismente (sa-si restranga cheltuielile, sa faca o serie de cumparaturi sau investitii cu adevarat necesare etc.). Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), preocuparile lor cotidiene se vor invarti in jurul nevoii de a readuce la firescul necesar o serie de relatii de munca. Totusi, cu toata preocuparea lor de a fi intelegatori si cooperanti, provocarile se vor ivi la tot pasul, punandu-i in situatia de a reactiona, de a

decide, de a se pronunta asupra situatii nou create, in asa fel incat, tot ceea ce vor face sau vor spune va fi un factor de alterare a relatiilor nu de temperare a lor. In unele cazuri vor fi suficiente afirmatiile cu privire la o persoana pe care o simpatizeaza, la afisarea atasamentului lor fata de un curent de idei, la declararea unui punct de vedere intr-un mediu ostil lor, pentru ca un conflict de opinii sa se contureze. Discrete probleme de natura fiziologica (migrene, insomnii, enervari). Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, incarcatura psihica majora pe fondul unor probleme parteneriale care ii vor pune, in mod evident, in pericol sau intr-o lumina proasta. Taurii vor fi invinuiti pe degeaba, vor fi persecutati, sicanati sau vor fi subiectul unor dispute conjugale. Pentru moment, totul se va reduce la a indura, suporta sau a „inghiti”, fara sa riposteze. Perioada proasta pentru orice discutie parteneriala, de afaceri, negociere, sustinere a unui proiect sau interes personal. Pe 14 iunie Mercur, planeta intereselor materiale, a speculatiilor si valorificarii oportunitatilor, va intra in casa banilor obtinuti din munca proprie, ceea ce le poate da curaj intr-o serie de demersuri menite sa le sporeasca veniturile. Cei nascuti in ultimele doua-trei zile ale zodiei pot avea succes sau pot face un pas important pe calea punerii in practica a unor initiative profitabile. Doar perioada 11 – 17 iunie va fi favorabila Taurilor pe aceasta directie, dupa aceea, tranzitele pot „ingropa” de-a dreptul un proiect sau o intentie, oricat de buna si de legitima ar fi ea.

Horoscopul saptamanii 11- 17 iunie-Gemeni

Intre 11 si 12 iunie, multe, multe preocupa legate de familie, rude, casa, locuinta, patrimoniu dar nu numai. In functie de prioritatile, varsta si realitatile personale, fiecare nativ poate fi incercat in acest rastimp (ca de altfel, in intreaga saptamana viitoare) si pe relatiile cu sotul sau sotia, cu asociatii. In colimator pot intra aspecte de viata publica, functia, rangul, notorietatea sau conflictele cu sau fara conotatii procesuale. Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), casa I a acestor nativi, tranzitata de Soare si Venus, se va imbogati, din 13 iunie, cu prezenta binefacatoare si plina de gratie a Guvernatorului lor, Mercur, care va ramane in acest sector zodiacal pana pe 30 iunie a.c. Va incepe, astfel, o perioada in care Gemenii vor fi intr-o forma fizica, psihica si mentala buna. Dar, spre 20 iunie, situatia se va complica pe directiile enumerate mai sus, aducand noi ipostaze, de a caror iminenta, nativii trebuie sa tina cont. Fiecare va trai aceasta perioada in conformitate cu varsta: cei mici se vor confrunta cu probleme mici, maturii cu probleme majore. De retinut si ca, toate tipurile de relatii evolueaza fragil, ca mersul „pe sarma”, periclitand demersurile in doi, in trei sau intr-un grup. Gemenii, mai ales cei tineri, vor manifesta tendinte „evazioniste”, eschivandu-se de la responsabilitati, dand dovada de dezinteres fata de orice alta activitate care nu le aduce satisfactii imediate si nu se incadreaza la capitolul distractie. Tranzitele le vor da celor care sunt actori, interpreti, cantareti inspiratie si intuitie artistica. Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, se contureaza motive de suparare in legatura cu locul de munca sau cu felul in care castiga banii din activitatile retribuite. Sefii pot fi sabotati de subalterni, subalternii pot fi sicanati de sefi; nativii pot fi scosi tap ispasitor sau acuzati pe nedrept. Pentru ca se amplifica riscul unor infectii (mai ales dentare, urinare sau genitale), sunt de evitat si, evident, de amanat, interventiile chirurgicale, mai ales pe organele indicate.

Sursa: http://www.horoscop-urania.com/horoscop-urania/horoscop-urania-11-17-iunie-2016/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here