Horoscop saptamanal – 19-25 Octombrie 2019

0

Horoscop Urania. Horoscop saptamanal pentru perioada 19-26 octombrie 2019.

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, dialoguri, schimburi de impresii, informaţii, scurte deplasări. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, preocupări domestice fără nimic spectaculos: relaţiile de familie şi trăirile legate de părinţi pot fi mai intense, motivate de evenimentele care vor pune în prim-plan problemele, nevoile şi suferinţele acelora. Intre 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, motivaţii sentimentale, dorinţă de aventură:

Berbecii, mai ales bărbaţii şi mai ales cei tineri, vor dori să facă impresie, să fie cuceritori, să se bucure de ceea ce le oferă actuala etapă de viaţă când sunt sănătoşi şi fără griji. în seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi, până spre 22 noiembrie, îi va ajuta să fie mai supli în gândire şi mai subtili în percepţii, ceea ce le va fi de folos ori de câte ori se va pune problema unui câştig material sau a protejării unui bun patrimonial.

Atenţie la subtextul şi la aluziile formulate de unii în privinţa posibilităţii de a rezolva o problemă de natură bănească; fiţi rezervaţi cu privire la sinceritatea şi bunele intenţii ale celor care vor să vă sară în ajutor (necondiţionat) şi nu acceptaţi soluţiile “în marginea sau în afara legii”. între 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, hărnicie şi atenţie concentrată pe chestiunile de muncă.

Discrete clipe de plictiseală, de absenţă a motivaţiei sau a satisfacţiei, chiar dacă, la serviciu, lucrurile evoluează corect. Marcaj activ, întreaga săptămână, pe sectoarele importante ale cerului astral al nativilor care pot privi, în funcţie de vârstă, relaţiile parteneriale (inclusiv conflictele) şi cariera: tensiunea va spori din 25 octombrie, când cuadratura Marte/Saturn va pune mai radical nişte probleme şi, implicit, nevoia unor opţiuni ce nu vor suporta amânare.

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, nevoia de a primi un plus de lămuriri şi informaţii privitoare la plăţile şi încasările ce trebuie onorate. Unii nativi ar putea iniţia un dialog pe teme salariale. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, în cazul unor Tauri s-ar putea pune problema unei hotărâri cu privire la meseria sau la formaţia profesională ce urmează să o abordeze în viitor.

Alteori, vor avea nevoie de o gândire matură asupra perspectivelor care li se vor deschide dacă vor apuca pe un drum sau pe altul; deocamdată, mai ales cei tineri vor simţi povara responsabilităţii faţă de propriul lor drum în viaţă, dar şi dificultatea de a decide pe cont propriu. între 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, cineva trebuie să-şi asume rolul de şef în familie, cineva trebuie să se implice autoritar şi în cunoştinţă de cauză în treburile de familie şi acela trebuie să fie nativul Taur. în unele cazuri, acest context apare clar, pe fondul unor situaţii tulburi sau complicate pe relaţia socri/gineri/nurori dacă părinţii intervin în căsnicia acestuia, mai ales că din seara zilei de 23 octombrie, după ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului.

El va tranzita sectorul relaţiilor parteneriale până pe 22 noiembrie, introducând o notă neplăcută de secret, de manipulare, de influenţare, de derută şi/sau chiar de minciună, ceea ce va complica relaţia conjugală a câte unui nativ care, dacă va descoperi aceste manevre, nu se va lăsa până nu va pune lucrurile la punct. începe un răstimp de o lună delicat şi pentru negocierea unui contract, pentru desfăşurarea unui proces sau pentru soluţionarea unui litigiu. între 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, nevoie de ordine, de respectare a regulilor, de disciplină pe care părinţii o vor introduce în relaţia lor cu copiii.

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, nativii vor fi într-o bună formă fizică şi mentală, dând dovadă de inventivitate şi creativitate. Unii Gemeni ar trebui să dea un răspuns unei oferte sau a unei propuneri. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, efort de păstrare a unui venit sau a unei rezerve băneşti, de a administra parcimonios câştigurile, chiar şi cele curente, mai modeste, dar şi naşterea unei stări de spirit neplăcute provocate de constatarea unei nereguli în aplicarea legislaţiei privitoare la veniturile lor salariale sau la drepturile ce li se cuvin pentru activitatea depusă constant sau ocazional.

Intre 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, mesaje autoritare sau motivate de ambiţii şi de dorinţa de afirmare, dacă este vorba de un context public, ori de dorinţa de a pune punct unei situaţii ambigui între ei şi fraţi, cunoscuţi ocazionali, vecini, tovarăşi de călătorie, de excursie ori participanţi la activităţi publice. în seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi, până pe 22 noiembrie, cât va dura acest tranzit, el va influenţa sectorul sănătăţii “de fiecare zi”.

Nota generală va fi de aspecte ascunse, mocnite, care vor ieşi la suprafaţă şi care vor pune în prim-planul atenţiei acestor nativi nevoia de a se consulta cu un medic, de a urma un tratament medicamentos. în alte cazuri, poate fi vorba de o implicare a aparatului genital sau urinar care impune mai multă precauţie. Atenţie, nu toate terapiile curente vor fi în această perioadă la fel de eficiente ca în alte dăţi, de unde şi nevoia altor abordări şi proceduri medicale. intre 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, preocupările cotidiene domestice pot fi provocate de o chestiune juridică, administrativă, de natură legală, care să reglementeze un aspect patrimonial.

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, efort de a ajunge la sursa unei motivaţii care a generat probleme profesionale; efort de a se adapta la o situaţie legată de locul de muncă şi care acţionează în chip neplăcut asupra lor (introduce limite sau chiar interdicţii).

Discrete solicitări ale sistemului nervos periferic. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, Luna va traversa zodia Racului şi le va da celor care aparţin acestui sector zodiacal un plus de abilităţi care se vor manifesta, acum, în largul lor prin susţinerea Lunii, puternică,în tranzit prin domiciliul ei.

Perioadă a multor antagonisme, mai vechi sau mai noi, care privesc persoana lor, familia, căsătoria, contractele, duşmanii şi procesele, precum şi cariera, de unde şi ipoteza unor conflicte interioare născute din concluziile obiective, dar care nu au darul de a-i mulţumi sau linişti. între 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, (

mică) criză de orgoliu, de vanitate sau pe deplin motivate, născută de felul în care se derulează plata unei activităţi profesionale şi care va avea darul de a-i nemulţumi, de a-i pune în situaţii delicate sau de a lua o decizie cu privire la eventualele artificii prin intermediul cărora ei ar urma să fie remuneraţi şi care nu corespund principiilor şi conduitei lor. în seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi va începe, până pe 22 noiembrie, să “facă valuri” în sectorul sentimentelor şi al relaţiilor bazate pe emoţii, trăiri interioare, atracţie.

Va urma un răstimp al tulburărilor afective, al pasiunilor intense, al percepţiilor subiective, deformate de entuziasm sau, dimpotrivă, de dezamăgire. între 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, chestiuni administrative, relaţii cu instituţiile statului, efort de a se informa cu privire la legislaţie.

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, veşti de la prieteni, schimb de informaţii cu cei apropiaţi, consultări cu prietenii, întâlniri de scurtă durată care fac plăcere sau au darul de a menţine unele relaţii sociale la nivelul comunicării curente. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, tendinţa de a se izola de forfota vieţii de fiecare zi pentru a se odihni sau a elimina factorii de stres. între 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, Luna va traversa sectorul casei I a personalităţii şi leva da Leilor forţă şi determinare, combativitate şi angajare clară în proiectele personale. Motivaţii puternice în plan afectiv, dar şi nevoia de a se întoarce la mentori, la profesori pentru a pune în practică cele învăţate şi, eventual, abandonate într-un moment de exaltare, de unde şi pilda firească a unei lecţii de viaţă necesare. în seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia

Scorpionului şi va marca sectorul preocupărilor casnice, al relaţiilor de familie, al zestrei concrete, la nivel patrimonial ori, în plan simbolic, la nivelul mentalităţii şi educaţiei dobândite. Nu va fi un tranzit comod, pentru că va răscoli vechile nemulţumiri şi va declanşa procese de reevaluare a trecutului care se pot asocia cu concluzii dezamăgitoare. în afara sectorului domestic şi familial, acest tranzit îi va pune pe mulţi dintre cei care au (oarecare) putere, demnităţi, funcţii sau ranguri, timp de o lună, în situaţia de a face faţă încercărilor, deloc uşoare, care vor fi puse, la un moment dat, sub semnul contestării sau revizuirii. între 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, nevoia de a ieşi din situaţiile confuze, din “încurcăturile” financiare, indiferent de valoarea sumei în jurul căreia se învârt gândurile şi deciziile ori nesiguranţele nativului.

Horoscop Urania pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, posturi publice: interesul nativilor se va concentra pe impresia pe care o vor face în rândul colegilor, al subalternilor, al partenerilor sau al celor care le cântăresc parcursul socio-profesional. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, unele persoane născute în acest semn zodiacal vor simţi nevoia să se distanţeze de acele cunoştinţe, mai mult sau mai puţin apropiate lor, faţă de care nu mai au încredere sau care se manifestă în chip dezamăgitor.i

Intre 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, fel de a aborda lucrurile concrete cam prea dintr-o bucată, într-un fel de lipsit de profunzime şi subtilitate, luând în calcul doar interesul evident. Această atitudine se va reflecta şi în chipul în care vor găsi de cuviinţă să dea o explicaţie, să le ceară unora socoteală pentru ceea ce au făcut sau nu au făcut pe placul ori în interesul lor. Atenţie, însă, şi la minciunile care li se vor “servi”. în seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi, timp de o lună de acum încolo, va marca sectorul comunicării într-un chip mai puţin favorabil pentru relaţiile lor interumane.

Astfel, ei vor avea deseori tendinţa de a fi (prea) critici în judecăţile lor de valoare, pot aduce acuzaţii deplasate sau exagerate ori profund subiective sau pot menţine o atmosferă de tensiune şi încordare între ei şi fraţii, vecinii, colegii, cunoscuţii ocazionali, străinii cu care relaţionează. Perioadă nefavorabilă deplasărilor de orice fel (interes de serviciu, scop precis, excursie, turism). între 23 octombrie, după ora 22:30, şi 25 octombrie, Luna va traversa sectorul casei I şi le va da, în aceste momente nefavorabile pentru prezenţa lor în familie, societate sau la locul de muncă, un strop de calm

Horoscop Balanta pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, oscilaţii profesionale, privind modul de abordare a unei sarcini de serviciu sau a felului în care trebuie şi pot să se implice într-o chestiune de interes public; moment de cumpănă în faţa unei propuneri tentante, cu motivaţie ideologică sau politică.

Intre 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, efort de a rezista unor presiuni socio-profesionale, de a “ţine în frâu” oamenii sau grupurile de contestatari care pun la încercare răbdarea, competenţa ori capacitatea de rezista la stres şi la presiuni morale a câte unui nativ, între 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, dorinţa de a pune lucrurile la punct în relaţia cu un prieten sau ambiţia de a se impune într-un grup de cunoştinţe apropiate prin interese comune, simpatii, gusturi şi plăceri asemănătoare; alteori, cel născut în Balanţă îşi va dori să fie privit ca un lider, ca o vedetă sau ca o “voce” peste care nu se poate trece.

In seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi va introduce note speciale în sectorul banilor, înlesnind înşelătoriile, păcălelile şi pagubele rezultate din evaluări greşite, din naivitate,din neatenţie, din lipsa experienţei care îi va face pe unii dintre cei născuţi în Balanţă să accepte în preajma lor oameni incorecţi ori să dea curs propunerilor de câştig insuficient verificate. Posibile situaţii precare din punctul de vedere al plăţilor sau al derulării unui contract de muncă ori al sancţiunilor financiare ca urmare a unor neglijenţe manifestate la locul de muncă. între 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, marcaj astral discret pe axa celor două case ale sănătăţii: oboseală, dezinteres faţă de activităţile curente, plictiseală, refuz al efortului, înclinaţie spre depresie sau spre o inutilă insistenţă în a despica firul în patru

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, posibile discuţii pe o temă de interes financiar, pe fondul unor veşti care vor introduce interpretări, variante şi nesiguranţă. Pe 21 octombrie, cei care se află la „jumătatea vieţii” vor face un efort pentru a-şi limpezi drumul profesional, pentru a lua cea mai înţeleaptă decizie care să le permită o schimbare, o provocare, un progres, mai ales dacă, pentru unii, acesta ar putea fi ultimul tren în care s-ar mai putea „îmbarca” pentru a-şi atinge un scop, un vis, un ideal. Nu vor avea prea multe persoane la dispoziţie, alături de care să facă analizele cuvenite iar nevoia unei decizii pe cont propriu, uneori, îi va speria.

Intre 21 octombrie, după ora 19:29′, şi seara zilei de 23 octombrie, situaţie specială în cazul celor care au funcţie sau rang: se anunţă contestări, lupte pentru putere, de unde şi nevoia de a rezista atacurilor, criticilor, presiunilor morale sau publice ia care vor fi supuşi. Unii vor ceda. Surpriza va veni din partea colaboratorilor sau a aliaţilor: astfel, unii Scorpioni se pot trezi părăsiţi de cei pe care se bazau, pe care aveau încredere iar, în alte cazuri, ajutorul (nesperat) le poate veni de la oamenii care, până acum, nu intrau în calculele lor.

Oarecum asemănător se pot petrece lucrurile şi în cazul unor anchete, litigii, procese în care este angrenat sau direct implicat un Scorpion, în tot acest vârtej existenţial, există şi o mână de ajutor; ea va veni, începând cu seara zilei de 23 octombrie, după ora 20:20, când Soarele va intra în zodia Scorpionului şi va reprezenta, până pe 22 noiembrie a. c„ un aliat de nădejde al nativilor din toate punctele de vedere: organic, social, profesional, între 23 octombrie după ora 22:30’, şi 25 octombrie, Scorpionii vor cultiva relaţii de interes, de cooperare, de construcţie a unui obiectiv de interes comun cu prietenii şi apropiaţii lor.

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, întâlniri curente, dialoguri şi conversaţii de politeţe sau pe teme de interes secundar.
Totuşi, explicaţiile cerute ori atenţionările primite vor trebui tratate cu atenţie şi respect pentru interlocutori. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, se reeditează un context astral pe care l-au trăit de mai multe ori în acest an, aşa încât Săgetătorii nu vor avea o surpriză, ci, cel mult, o confirmare a dificultăţilor materiale sau a piedicilor provenind de la oameni, relaţii cu instituţiile ori de la legislaţia în vigoare care pune numeroase piedici şi întârzieri în rezolvarea intereselor lor financiare sau patrimoniale.

Intre 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, dorinţă de a se remarca prin felul în care vorbesc, argumentează, gândesc sau rezolvă o problemă de interes general, mai ales dacă locul în care îşi etalează competenţele este unul public. Dorinţa de a-şi spori pregătirea profesională prin cursuri şi specializări. în seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi, până spre 22 noiembrie a.c., el va marca sectorul lucrurilor “ascunse”, fiind într-o deplină armonie cu semnificaţia casei a Xll-a a acestor native, care vor avea astfel posibilitatea să intre în posesia unor informaţii, să trăiască revelaţii, să ajungă, prin intuiţie şi raţionament corect, la adevărurile de care au fost până acum străini, dar pot să afle, pe căi dintre cele mai puţin obişnuite, şi explicaţiile care vor schimba datele unei probleme.

Intre 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, cumpătare şi autocontrol, în ciuda elanului, a entuziasmului sau a dorinţei Săgetătorilor de a se impune într-un colectiv, de a convinge, de a cuceri o poziţie socială: raportare la familie ori de câte ori vor trebui să ia o decizie.

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, comentarii la locul de muncă mai intense sau mai interesante decât în alte dăţi. Cei care au deja instalată o sensibilitate legată de fiziologia aparatului locomotor sau a circulaţiei periferice este bine să se abţină de la eforturi şi imprudenţe.

Intre 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, dispoziţie limitată pentru dialogurile în care partenerii divaghează ori debitează inexactităţi, exagerări sau dezinformări. Radicalism, energie şi intransigenţă în cazul celor care trebuie să-şi exercite autoritatea cu care au fost învestiţi prin funcţie. între 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, posibilă criză de orgoliu ori de inflexibilitate în faţa oricărui tip de discuţie, sfat, propunere care le limitează accesul la un bun, întârzie sau complică obţinerea unor bani şi care constituie, în viziunea lor, dar şi din perspectiva unor repere morale, legale sau financiare, un abuz.

In seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi îşi va desfăşura potenţialul astral în contextul relaţiilor de prietenie; este de aşteptat să se ajungă la un maximum al intensităţii ipostazelor care i-au nemulţumit până acum ori, dacă acestea nu s-au manifestat concret, adevărul privitor la nişte contexte de viaţă să se reveleze suficient de limpede, încât să le permită Capri cornilor să tragă concluziile necesare pe care nu le-au putut extrage în absenţa argumentelor convingătoare. Intre 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, posibil interes pentru latura concretă a pregătirii lor profesionale, asumarea pe cont propriu a unor chestiuni administrative (drumuri pe la registratura sau secretariatul unei instituţii de resort). 0 călătorie plănuită poate fi amânată sau organizarea ei însăşi întâmpină probleme organizatorice.

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, preocupări legate de înnoire, pe fondul unor activităţi de creaţie sau de interpretare, unde va fi nevoie de inspiraţie, imaginaţie, fantezie, spirit tânăr, gândire modernă, viziune curajoasă. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, concentrare pe o chestiune profesională solicitantă sau dificilă: sobrietate şi interiorizare; discrete disfuncţii organice mai ales în cazul celor care nu mai sunt tineri şi care au probleme mai vechi osoase, reumatismale, digestive, teren alergic, boli dermatologice. între 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, negocieri dificile, blocare pe poziţiile relaţionale adoptate cu un timp în urmă, indisponibilitatea de a asculta şi analiza obiecţiile sau propunerile celeilalte părţi. Cele mai incomode vor fi întrunirile şi şedinţele în care nu se va negocia nimic, ci se va analiza o situaţie (plan de muncă, în casări, un proiect, un conflict, o decizie) unde unii Vărsători se pot trezi în mijlocul unei adunări ostile, în care până şi vechii colaboratori se vor dezice de ei.

Posibil moment dificil în carieră, perceput ca o “lucrătură”, un complot, o campanie de discreditare. Contextul se va consolida din seara zilei de 23 octombrie, după ora 20:20, când Soarele va intra în zodia Scorpionului şi, timp de o lună, va acţiona direct şi intens asupra casei a X-a a ridicării în rang şi a carierei, ceea ce va reprezenta o încercare importantă pentru actuala lor etapă de viaţă din perspectiva debutului, a afirmării, a succesului profesional, a ascensiunii, a obţinerii puterii, a sporului de imagine şi de simpatie din partea publicului. între 23 octombrie, după ora 22:30, şi 25 octombrie,- preocupări ce privesc banii, moştenirile şi avantajele obţinute de la persoanele dispuse sau de la instituţiile în stare să-i ajute.

Horoscop Urania  Pesti pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, discuţii pe teme locative, expertize, evaluări, sfat cerut specialiştilor în domeniul imobiliar, funciar sau patrimonial, în sens larg. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, nouă perioadă de exaltare a sentimentelor, de trăiri intense, uneori prea intense, din cauza influxurilor astrale la care contribuie planetele în tranzit prin zodia Scorpionului, de natură să le tulbure principiile, convingerile şi să-i lase pradă îndoielilor, părerilor, impresiilor şi viselor. Moment bun pentru creatori şi interpreţi, dar moment prost pentru a lua decizii ce privesc viitorul unei relaţii afective.

Intre 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, atitudine corectă, dar motivată de o ipostază care îi obligă să se apere din punct de vedere profesional şi să dovedească că sunt buni, că sunt competenţi, că sunt valoroşi. Unele tensiuni relaţionale se pot reflecta neplăcut asupra fiziologiei inimii. In seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi va începe să tranziteze, până pe 22 noiembrie, sectorul conştiinţă, aspiraţie, perfecţionare profesională prin învăţătură şi efort continuu. Doar că, în acest răstimp, cele mai importante se vor dovedi implicările lor sociale, politice, religioase, morale şi culturale. Unele dintre acestea pot intra în contradicţie cu viziunea sau idealul lor profesional, doar că, de acum încolo, nativii din Peşti vor dori experienţe profunde, revelatoare, vor dori să atingă esenţa lucrurilor.

Intre 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, efort de afirmare, de bună organizare a performanţelor lor publice pe fondul unui activism evident dublat, uneori, de entuziasm, alteori motivat din dorinţa de a rupe un şir de ipostaze în care nativii nu au fost mereu la înălţime.

Sursa: http://www.horoscop-urania.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here