Horoscop: Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2016

Horoscop: Horoscopul saptamanii  18-24 iunie 2016

horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2014Previziuni astrale saptamanale. Iata ce va rezerva astrele pentru saptamana viitoare. Horoscopul saptamanii 18-24 iunie.

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016 BERBEC

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), cele mai solicitate sectoare vor fi cele legate de mica scolaritate sau de studiile inalte, de comunicare si de calatoriile de scurta sau de lunga durata. Mule dintre discutii si intentii vor fi supuse in permanenta unor oprelisti fie de natura legala, fie administrativa.
Dar, cel mai important context pentru care unele demersuri, pe directiile amintite mai sus, priveste schimbul de informatii, dialogul neconstructiv dintre subiect si reprezentantii unor institutii care ridica obiectii, pretentii sau pun tot felul de piedici, nu intotdeauna justificate, astfel ca, de multe ori, se va putea vorbi de sicane, exagerari, exces de zel.

Situatia se complica cu cat nativii se apropie de 20 iunie, spre ora pranzului, cand se alcatuieste faza de Luna Plina, care tinde sa impinga la maximum tensiunea si conflictul relatiilor Berbecului cu profesorii, examinatorii, sefii unor institutii de profil (primarii, ministere, vama, etc.) din tara sau strainatate. In acest rastimp comunicarea va atinge apogeul confuziei si nervozitatii.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal se radicalizeaza relatiile de familie, dar, totodata, se contureaza si ipostaze care ii vor face sa se cramponeze de unele bunuri de familie.

Din 18 iunie, in sectorul casei a IV-a, al aspectelor care tin de familia din care provin, isi va face simtita prezenta planeta Venus, ceea va accentua latura subiectiva, emotionala a reactiilor acestor nativi. Acestui tranzit i se va alatura, sporindu-i intensitatea, din 21 iunie, Soarele care, la randul lui, va intra in zodia Racului.

Atentie la discutiile in care se vor angaja Berbecii intre 21-21 iunie la locul de munca, context in care pretentiile personale sau sugestiile reformiste nu vor fi privite cu ochi buni. Intre 23 si 24 iunie, dorinta unora de a se intalni cu prietenii va fi justificata mai ales de nevoia gasirii unor solutii la imprejurarile de viata si activitate complicate de felul in care evolueaza probleme lor financiare.

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016- TAUR

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), cele mai importante evenimente vor fi cele determinate de problemele banesti sau de aspectele cu pondere in existenta lor actuala sau de viitor care privesc un beneficiu, castigurile sau posesiunile materiale pentru a caror realizare fac eforturi de ordin legal doar ca, pe directia caselor II – VIII, se vor ridica blocaje sau neputinte personale (nu e de competenta lor ci a unei institutii, se vor lovi de un cadru legislativ, etc.).
Apogeul acestor restrictii se va produce in ziua de 20 iunie, cand se va produce faza de Luna Plina in Sagetator. Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, Taurii vor lua cunostinta de un context nou in planul comunicarii, al schimbului de idei si informatii, al drumurilor sau al unor etape ce tin de pregatirea scolara si profesionala, determinate de tranzitul planetei Venus (din 18 iunie) si al Soarelui (din 21 iunie), ceea ce ii va obliga sa faca fata unor indispozitii de moment.
Uneori, asupra lor se va abate lipsa de interes pentru o activitate: nu vor avea chef de de discutii, vor fi mai retrasi, mai interiorizati, mai meditativi sau mai putin dispusi sa le marturiseasca altora detalii de viata personala. Daca in plan relational aceasta discretie poate fi salutara, cand va fi vorba de sustinerea unor examene aspectul nu va fi favorabil pentru ca, de exemplu, chiar si cei bine pregatiti ar putea evolua sub nivelul pregatirii lor scolare, universitare sau profesionale.
Intre 23 si 24 iunie, perioada dificila pentru postura publica a nativilor care au functii si responsabilitati si care pot fi contestati sau spre care se pot indrepta acuzatii si comentarii depreciative formulate de rivalii declarati ori de dusmanii care actioneaza prin interpusi. Perioada delicata si periculoasa pentru abordarile parteneriale.
Conflicte mocnite in plan conjugal. Risc de a fi tradati de martori sau pacaliti in desfasurarea unor procese. In preajma zilei de 24 iunie se pot produce evenimente s-au se pot contura situatii de viata importante (conceperea sau nasterea unui copil, stabilizarii unei relatii afective).

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016 – GEMENI

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), se desfasoara un complex de evenimente astrale care au, ca punct culminant, faza de Luna Plina in Sagetator, care ii angajeaza pe acesti nativi, prin prin implicare Soarelui, in tranzit prin Gemeni.
In casa I, se afla Mercur, Guvernatorul acestor nativi; din pacate, el va face, in ziua de 20 iunie, o opozitie la grad perfect cu Saturn, sporind dificultatile ce decurg din acest context nefavorabil negocierilor, semnarii unor contacte, desfasurarii unor procese.
Totusi, fara a fi un paradox, semnarea unor acte, intelegeri sau contracte se poate realiza dar ele vor purta, de-a lungul timpul, marcajul acestor dificultati de inceput care se pot accentua, pe fondul tranzitelor ulterioare. Gemenii vor resimti aceasta etapa in plan personal ca fiind solicitanta, intensa, obositoare.
Una dintre marile provocari ale momentului este nevoia (sau obligatia) de a vorbi, de a explica, de a raspunde, de a face declaratii si riscurile asumate cu acest prilej sau de a face fata unor situatii de moment din cariera lor sau care decurg din relatiile de familie in care nota generala este data de nevoia de a respecta ordinea morala, de a pastra normalitatea sau de a nu incalca legea.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, problemele financiare curente sau cele legate de pierderi, pagube si blocaje in regimul bunurilor pe care trebuia sa le fi primit in conditiile unei donatii, a unei vanzari sau mosteniri, se acutizeaza. Perioada de restrangeri ale cheltuielilor, de economie.
Din 18 iunie, in zodia Racului actioneaza Venus iar din 21 iunie Soarele, dand casei a II-a a banilor obtinuti din munca sau efort propriu o vocatie aparte. In acest sector se pot ivi tot felul de situatii care pun in pericol plata unui salariu sau pot aduce micsorari ale veniturilor (retineri, amenzi, sanctiuni, restrictii etc.).
Intre 23 si 24 iunie, nativii vor avea tendinta de a face planuri pentru iesirea dintr-o situatie dificila personala, familiala sau materiala ce se contureaza la orizont.

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016-RAC

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), interesul nativilor se va concentra pe problemele de serviciu. Poate fi vorba de informatiile sau speculatiile vehiculate privitoare la viitorul locului lor de munca sau de posibilele transformari in regimul salarial.
Apogeul acestei etape se va inregistra pe 20 iunie, evenimentele precipitandu-se din cauza fazei de Luna plina care va actiona pe acest sector. Pe fondul Lunii Pline si al impactului Solstitiului de vara, sanatatea Racilor va fi pusa la incercare. Acestia vor avea un stres provocat de energiile degajate care le vor rascoli afectiunile mai vechi sau pot acutiza unele stari organice de moment.
Atentia majora trebuie indreptata spre conservarea energiei si evitarea oricaror exagerari si imprudente in ceea ce priveste circulatia arteriala si venoasa si fiziologia aparatului loco-motor ori a sistemului nervos care controleaza activitatea membrelor superioare si inferioare.
De aceea, este indicat sa nu se faca antrenamente excesive, sa nu se depuna eforturi fizice, sa nu se exagereze cu excursiile, drumetiile si sporturile de agrement cu grad mare de risc. Intr-un alt plan, se contureaza riscul de a se insela intr-un rationament sau de a cadea victima dezinformarii si confuziei din jurul lor.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, vor incepe sa se contureze probleme parteneriale care se vor deveni o realitate personala, pe fondul schimbarilor de statut astral (intrarea, pe 18 iunie, in semnul zodiacal natal al Racilor, a planetei Venus si, din 21 iunie, a Soarelui) care, in opozitie cu Pluton si Uranus, vor contribui, saptamanile urmatoare, la radicalizarea relatiilor de familie; drept care, in cuplurile care „scartaie” de ceva vreme, se pot produca certuri, rupturi definitive, parasiri, abandon conjugal, divorturi.
Relatiile se vor complica si cand va fi vorba de afaceri, contracte, alte parteneriate. Se va contura tendinta paguboasa de a se crampona, cand va fi vorba de un litigiu, de fleacuri si detalii. Intre 23 si 24 iunie, efort de a gasi solutii la un beneficiu scontat.

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016-LEU

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), cel mai intens solicitata va fi axa relatiilor afective, a relatiilor sentimentale sau a integrarii nativilor in grupurile de prieteni de care sunt legati prin gusturi sau placeri comune. Se vor dezvolta o serie de contradictii si interese divergente care nu vor strica relatiile in sine, dar le vor supune unor fluctuatii de solidaritate, de implicare si chiar de simpatie. Leii, mai orgoliosi, se vor simti dati la o parte.
Cel mai mult va suferi, in aceste zile, comunicarea care le va permite derapaje de exprimare sau alterari ale starii de spirit. Gesturi si atitudinile Leilor fata de o serie de cunoscuti sau chiar apropiati lor sufleteste ( copii, iubit/iubita) vor fi catalogate de catre acestia drept „mofturi”, crize de vanitate, desi, pe fond, nativii vor avea dreptate.
Aceasta atitudine inegala, inconsecventa si oarecum paradoxala e va accentua pe 20 iunie, pe fondul, surescitant pentru ei, a fazei de Luna Plina. In unele cazuri, aceste relatii pot fi tulburate si de interesele banesti care conditioneaza respectivele relatii interumane.
Perioada ii mai poate impinge pe nativi, din dorinta de compensare sau de afirmare intr-un stil bombastic, la implicarea in jocuri si pariuri cu mize exagerate, in activitati sportive practicate imprudent. Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, unii vor fi obligati sa „se intoarca la matca”, adica la munca, rabdare, asiduitate, atentie si concentrare, la locul de munca.
Sanatatea, la randul ei, va fi influentata de tranzitele momentului care aduce doua planete in zodia Racului (casa a a XII-a a cerului astral al acestor nativi): Venus, din 18 iunie si Soare, din 21 iunie. De aceea, pentru unele persoane, mai ales daca au depasit varsta maturitatii, se pot activa suferinte organice mai vechi, cu o manifestare vizibila predominant gastrica, metabolica, dermica si, secundar, pancreatica sau de factura alergica.
Intre 23 si 24 iunie, unii Lei pot avea motive de enervare provocate de o avarie in gospodarie, de o pierdere, un furt sau de consecintele unor evenimente meteorologice.

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016 – FECIOARA

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), existenta nativilor pare sa nu cunoasca din cele douasprezece directii astrale, decat patru coordonate majore de evolutie, respectiv casele I, IV, VII si X.
Ba, mai mult, intre 22 si 29 iunie Jupiter, care le tranziteaza in prezent semnul zodiacal natal, se va afla in conjunctie, la 16° Fecioara, cu Nodul Nord al Lunii (Sensul Vietii), ceea ce reprezinta un eveniment astrologic cu valoare de destin, unii vor zice cu valoarea kharmica – si nu vor gresi – de natura sa dea un curs special (predestinat, poate!) existentei lor, cel putin pentru urmatorii doisprezece ani.
Spunem „eveniment”, pentru ca, din 1900 pana in prezent, o conjunctie Jupiter/Nodul Nord al Lunii, in Fecioara, la grad perfect, a avut loc o singura data, in 1979, intre 27 octombrie – 2 noiembrie. O astfel de „intalnire” este o adevarata mana cereasca pentru Fecioare, care au posibilitatea sa descifreze semnele unei ecuatii de destin intr-un chip clar, fara echivoc dar, pentru a carei rezolvare trebuie sa accepte renuntari si penitente ori sa faca efortul de a se perfectiona in plan uman, moral, spiritual sau profesional.
Compromisurile sunt excluse. Interesant este ca, aceasta etapa se coloreaza si cu semnificatia Lunii Pline din Sagetator, pe directia Gemeni/Sagetator, din 20 iunie, care pune pe tapet toate implicatiile celor patru case fundamentale invocate mai sus. Se poate spune, fara exagerare ca, cei majoritatea celor nascuti in aceasta zodie, cu exceptia celor retrasi din activitatea publica, ”traiesc vremuri mari”.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, se profileaza, cu o intensitate sporita, un lant de trairi si reactii subiective care stau la baza deciziilor pe care le vor lua pana spre 22 iulie a.c. cu privire la prieteni si apropiati intr-o logica a participarii lor la activitati comune, altele decat afacerile. Aici, se intrevad, „raciri”, instrainari, delimitari si rezistente, opinii rigide. Intre 23 si 24 iunie, tendinta de a schimba, de a innoi, de revizui ceva, in procesul muncii (orar, stil, metoda etc.).

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016- BALANTA

Intre  18 si 20 iunie (pana la ora 14), Balantele vor avea de furca cu tot ceea ce priveste o forma de comunicare: personala sau oficiala, intr-un cadru restrans sau public, care sa-i puna in situatia de a explica, de a demonstra sau de a sustine un punct de vedere ori de a sa supune unei examinari profesionale sau unei jurizari etc. Si drumurile sunt marcate de tranzitele acestei perioade care culmineaza cu faza de Luna Plina din 20 iunie.
Riscurile care pandesc deplasarile, atat cele scurte cat si cele lungi, atat cele cu aspect relaxant (plimbare) cat si calatoriile peste hotare, provin si de la o alta opozitie puternica, intre Mercur si Saturn, la 11°, pe directia Gemeni/Sagetator, care se va produce tot in ziua de 20 iunie.
In acest rastimp, nativii va trebui sa-si ia masuri de siguranta pentru a nu compromite un examen sau pentru a nu risipi sansele unei calatorii; e bine sa verifice documentele necesare activitatilor pe care le desfasoara, sa se inarmeze cu stapanire de sine, rabdare si calm. Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, nativi vor fi obligati sa fie alaturi de rudele (mai ales parintii) care au nevoie de ajutor, intr-un chip eficient.
Dar, cum casa a X-a este tranzitata de planeta Venus (din 18 iunie) si de Soare (din 21 iunie), este de asteptat ca viata publica, activitatea profesionala exercitata in si prin functii si ranguri sa capete o importanta sporita pentru acesti nativi.
Pentru unii, afirmarea se va face cu dificultate, tenacitatea fiind una dintre conditiile necesare, altii se vor mentine cu greu in demnitatea pe care o detin, in acest caz fiind vorba de o „batalie” pentru stabilitate.
Intre 23 si 24 iunie, se va realiza un trigon regal pe semnele de Aer, ceea ce reprezinta o oportunitate astrala pentru cei care desfasoara activitati in care e nevoie de abilitate si inteligenta pentru a impresiona, convinge sau acredita idei, concepte, premize si directii noi de actiune. Vor fi favorizati profesorii, avocatii, ziaristii, oamenii politici care apartin Balantei.

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016- SCORPION

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), preocuparile banesti sau avantajele materiale pot deveni sun motiv de preocupare, de discutii, consultari si oscilatii in a lua o decizie, pe fondul unor informatii contradictorii. Agitatia interioara sau exterioara este sporita de faza Lunii Pline din ziua de 20 iunie care va solicita din plin axa celor doua case ale banilor.
In plus, in aceiasi zi, se va manifesta si opozitia Mercur/Saturn, la grad perfect, pe directia acelorasi case, aducand nuante astrale si, implicit, ipostaze, concrete, speciale: unele vor spori nesiguranta, altele vor intensifica latura blocajelor interdictiilor sau neputintelor personale de a rezolva o problema baneasca, mai ales daca, in joc, va intra o institutie ori va interveni o chestiune de lege si legalitate care va intarzia sau va conditiona rezolvarea respectiva.
Pe aceasta directie sunt de asteptat notificari si schimb de documente. Intre 20 iunie dupa-amiaza si 22 iunie, comunicarea va fi deficitara. Scorpionii nu vor avea chef de vorba si nici de marturisiri fiind concentrati pe problemele personale. De aceea, toate formele de examinare a cunostintelor sau calitatilor profesionale vor fi grevate de acest aspect care nu le va permite o afirmare deplina, drept pentru care nu vor fi convingatori.
Mai avantajate sunt probele scrise, disciplinele exacte sau cele care se bazeaza pe memorizare unde nativii se pot achita onorabil. Din 18 iunie se vor confrunta, timp de o luna, probleme de constiinta, de gasire a identitatii si de reevaluare a „radacinilor” (familie, educatie, traditie, limba, obiceiuri, religie, apartenenta la un loc geografic, etc.).
Intre 23 si 24 iunie, reactia Scorpionilor fata de unele rude va fi neobisnuita, acestia reusind sa surprinda sau sa lase fara replica pe cineva apropiat in fata felului in care inteleg (sau nu inteleg) o situatie de familie. Pe 24 iunie unii vor fi tentati sa aiba o initiativa. Indiferent de natura provocarii si de solutiile care le trec prin minte, toate initiativele vor fi gresite ca premisa si total neindicate pentru a li se da curs.

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016- SAGETATOR

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), viata personala va fi o prioritate pentru acesti nativi. Ganduri, preocupari, solutii, fapte, gesturi, reactii. Ziua de 20 iunie va fi una speciala pentru ca in acea zi, la ora pranzului, se va produce faza de Luna Plina in Sagetator, eveniment astronomic cu o mare semnificatie astrologica pentru ei, pentru ca le va da posibilitatea sa duca la indeplinire o premiza de viata.
Va fi, totodata, si un bun prilej de a se incarca cu energie, de a fi in forma, de a fi puternici, de a depasi – fizic si psihic – obstacolele. Teoretic, Sagetatorii ar trebui sa se simta bine „in pielea lor”. Concret, situatia va fi insa nuantata in functie de varsta, de starea sanatatii si realitatea personala.
Astfel, un sector important, care ii va solicita in acest rastimp, va fi cel al casei a VII-a. Fiecare va fi obligat sa faca fata unei chestiuni parteneriale: unii se pot hotari sa divorteze, obtinerea libertatii fiind pentru ei un adevarat vis, altii, dimpotriva se pot hotari sa oficializeze o relatie.
Discutiile in jurul unor aliante sau implicarea intr-o activitate comuna vor fi un lucru obisnuit. Situatia se va complica in acea zi, pentru ca atunci va operasi opozitia Mercur/Saturn pe axa Gemeni/Sagetatori, la grad perfect, sporind greutatea existentiala a evenimentelor determinate de Luna Plina sau generand complicatii si divergente, prin diversificarea planurilor de actiune si prin blocajele pe care le poate instaura.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie Sagetatorii se vor putea confrunta cu situatii neplacute (plati intarziate, blocate, conditionate de noi formalitati, revizuite pe minus), ceea ce ii va pune pe nativi, de-a lungul urmatoarei luni, sa-si revizuiasca cheltuielile.
Intre 23 si 24 iunie, felul lor de a se exprima sau ideile pe care le vor comunica celor din jur vor starni admiratie si interes. Intre 18 si 24 iunie, cariera, valorificarea superioara a meseriei, consolidarea numelui, apararea renumelui, exercitarea autoritatii publice vor fi problemele stringente ale Sagetatorilor maturi.

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016- CAPRICORN

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), casa enigmelor si a necunoscutului, a tainelor si a motivatiilor kharmice este luata cu asalt. Dinspre casa a XII-a pot porni o serie de impulsuri interioare care pot alimenta un comportament rebel sau reactii bruste.
Luna Plina din ziua de 20 iunie va solicita casele VI – XII, dand celei din urma vocatia de a scoate la suprafata suparari mocnite, revolte inabusite sau dorinte nerealizate. La toate acestea se va adauga impactul opozitiei Mercur/Saturn, aflata la apogeu (grad perfect) in acea zi, care va da frau liber resentimentelor sau dorintelor reprimate. Impactul acestei faze se va reflecta si asupra sanatatii.
Se vor putea inregistra dialoguri pacient-medic in contradictoriu, primii respingand o anumita abordare a bolii sau refuzand sa mai urmeze un tratament care s-a dovedit ineficient. Alte discutii se pot invarti in jurul unui diagnostic.
Capricornii vor fi enervati de imposibilitatea stabilirii cu precizie a cauzei unei suferinte organice. A se evita interventiile chirurgicale in ziua de 20 iunie (cu o marja de toleranta de o zi in minus si in plus), aspectul astral permitand abordarile medicale superficiale, nejustificate, gresit aplicate, ceea ce ar necesita o schimbare din „mers”, chiar in timpul operatiei, a strategiei chirurgicale sau ar impune o interventie ulterioara, reparatorie.
Nici sectorul „munca si salarii” nu scapa de acest tavalug. Desi, nota generala este de agitatie, de neliniste, de discutii, de alarma justificata sau exagerata de zvonistica, totusi, e de retinut orice detaliu care reprezinta un semnal de alarma justificat.
Intre 20 iunie (dupa-amiaza) si 22 iunie, preocupari legate de bunul plasament al persoanei lor pe fondul unor parteneriate si colaborari. Intentiile de a reforma viata in doi vor ingheta, pentru o luna, pe fondul tranzitelor care vor scoate in evidenta laturile subrede ale oricarei initiative sau riscurile ulterioare. Nu va hazardati sa semnati acte, documente si angajamente in nici o privinta.
Intre 23 si 24 iunie, posibile surprize banesti sau gasirea unei solutii inteligente pentru a iesi din impas.

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016- Varsator

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), relatiile cu prietenii vor fi ravasite de un aspect astral puternic care ii va impinge spre fronda, reactii categorice, exagerate, marcate de subiectivism si arbitrar. Cel mai mult le va placea nativilor sa se contrazica pana in panzele albe, sa puna pariuri, sa-si exprime sonor dezacordul, reactionand disproportionat fata de motiv , cheltuindu-si, astfel, energia in zadar.
In special pe 20 iunie, apropiatii nu ar trebui sa se puna la mintea lor. In afara Lunii Pline din acea zi, care va permite aceasta inflamare, mai e de luat in calcul opozitia Mercur/Saturn care va alimenta imposibilitatea nativilor de a se stapani, de a ceda in orice fel de dialog unde impresiile si convingerile nu sunt la unison.
Certuri si schimbari frecvente ale starii de spirit se pot inregistra chiar si fata de cei dragi sau apropiati lor sufleteste. Nu o data, mai ales cei tineri, vor rosti, ca explicatie, celebrul adagio „mi-am schimbat parerea despre tine”.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, acest tumult interior si exterior se va stinge, iar nativii vor fi obligati sa fie atenti cu propria lor persoana. Uneori, ei pot fi doar morocanosi, alteori, se pot simti realmente rau.
Aceasta indispozitie se va prelungi pana spre 22 iulie a.c. si ea va fi provocata de proasta functionare a aparatului digestiv, de un metabolism defectuos care le va induce refuzul (aproape nejustificat) al hranei, va accentua capriciile culinare si un fel dezordonat de a manca (la intervale mari de timp, in cantitati dezechilibrate – cand prea mult, cand prea putin).
In cazul copiilor sau al adolescentilor, parintii se vor lupta cu mofturi si incapatanari, al caror substrat va avea, totusi, o explicatie organica, drept care acestia nu trebuie sa fie fortati sa manance. In planul muncii, se va instala, pentru o luna, o perioada, de efort si de obligatii de serviciu plictisitoare, exasperante prin rutina si lipsa de satisfactie.
Intre 23 si 24 iunie, Varsatorii par sa-si revina, fiind – e drept ca, doar pentru doua zile! -, veseli si extrovertiti.

HOROSCOPUL SAPTAMANII – 18-24 Iunie 2016- PESTI

Intre  18 si 20 iunie (pana la ora 14), principalele evenimente sunt legate de meserie, functie, cariera, notorietate, succes. Aspectul major care se va produce in ziua de 20 iunie, Luna Plina in Sagetator, va influenta in mod direct acest sector astral.
Tendinta generala va fi de prea mult, de prea plin, de abandon fizic, de amanare, de refuz al confruntarii cu dificultatile sporite in efectul lor de o alta opozitie semnificativa, cea dintre Mercur si Saturn, care va avea loc in aceiasi zi, 20 iunie, implicand aceiasi casa a X-a.
Avem de-a face cu impulsuri astrale diferite ca intensitate, ca durata in timp, ca miza personala, care vor angaja resurse diferite din personalitatea unui nativ. Este o perioada intensa care cere maturitate. Cei tineri vor avea tendinta de a lua lucrurile mai usor.
In absenta experientei de viata necesare, ei nu vor intelege despre ce este vorba. In unele cazuri, cele mai importante probleme ale momentului vor fi insa cele legate de familia din care provin, pe care trebuie sa le administreze neconditionat.
Nota generala este de blocari, amanari, intarzieri, conditionari, limitari. Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, se va putea observa in comportamentul unor nativi, maturi sau in varsta, tendinta de a se detasa de unii prieteni sau de a se delimita de unele cercuri de cunoscuti.
O vor face discret, pe neobservate, fara sa supere pe nimeni, fara sa atraga atentia. Unii vor socoti de cuviinta sa ia aceasta atitudine din ratiuni personale (drumuri opuse in viata, optiuni contrare cu ale lor, manifestarea unor trasaturi de caracter deranjante, o evolutie sociala sau profesionala incompatibila cu statul fostilor tovarasi de grup, fundatie, cerc).
Altii pur si simplu simt ca au alte prioritati care le ocupa timpul, ii motiveaza, le dau stabilitate sau corespund scopului lor actual de viata. Raceala, tacere sau atitudine rezervata si in legaturile sentimentale. Scurtele aventuri vor muri de la sine. Zile proaste, pe aceasta directie, 24 si 25 iunie. Intre 23 si 24 iunie, Pestii au idei originale.

Sursa: http://www.horoscop-urania.com/horoscop-urania/horoscop-urania-pesti-18-24-iunie-2016/

Leave a Reply

Your email address will not be published.